15 / 05 / 2024

Smart Ventures Gayrimenkul adres 

Smart Ventures Gayrimenkul adres 

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Kaya Piri tarafından kuruldu.

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamwı tarafından kuruldu.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Nurol GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık, Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Smart Ventures Gayrimenkul adres  Haberi

Smart Ventures Gayrimenkul adres 

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...