02 / 05 / 2024

SmartBS Otomasyon satış müdürü

SmartBS Otomasyon satış müdürü

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu.

Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta!

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri 2015 yılı boyunca ayda bir kez “Akıllı Ev Sistemleri” üzerine eğitimler düzenleme kararı aldı. Akıllı Ev Sistemleri Eğitimi 31 Ocak'ta başlıyor.

SmartBS Otomasyon satış müdürlüğüne Selahattin Nayman’ı getirdi!

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Yeni nesil gayrimenkul satış programı Smart Sales görücüye çıkıyor!

HB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. iştiraki BLAB Yazılım Ve Teknoloji Ltd. Şti., yükselen gayrimenkul sektöründe değişen ihtiyaçları karşılamak amacıyla geliştirdiği yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM programı S²’yi tanıtacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

SmartBS Otomasyon satış müdürü Haberi

SmartBS Otomasyon satış müdürü

1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın İzmir ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü...