29 / 04 / 2024

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

S2 satış ofislerinde yeni dönem başlatacak!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.



İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörinün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı. S2 programı sayesinde firmaların, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabildiğini söyleyen Burak Yangın, "Müşterinin istediği ev tipi programa girilerek makete entegreli sistemden filtrelenen uygun daireler Burak Yangın Hasan Bursalıoğlu görülebiliyor. Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan makette müşterinin isteklerine uygun evler ışıklandırılıyor. Fiber optik kablolarla ışığı maket içerisine ileten sistem sayesinde ışık sistemi uzun süre sorunsuz çalışıyor. Bu sayede mevcut maketlere de sistem kurulabiliyor" şeklinde konuştu. 


Analizli çözüm Bugüne kadar Cadde24 ve Yurtas Diamond ICity projelerinin tercih ettiği S2 yazılımı île ilgili konuşan Hasan Bursalıoğlu ise, satış temsilciliğinden satış koordinatörlüğüne dek yürüttüğü görevlerde edindiği tecrübeler ile yola çıktığını ifade ederek, "Satış ofislerinde müşteri temsilcilerinin önerdiği veya önermediği gayrimenkulleri takip etmek zordur. Örneğin bazı temsilciler pahalı daireleri bazıları ucuz yatırımlık daireleri önerir ve daha kolay satar. Bazı özel daireler ise tamamen sunum dışı tutulabilir bu da işin sonunda o dairelerin müteahhitte kalmasına sebep olur. Biz geliştirdiğimiz S2 programı ile müşteri temsilcisi ne tip daireleri sunuyor, hangi dairelerinin üzerinde duruyor, neleri sunamıyor, satabilme ve satamama ! sebepleri gibi donelerin kaydını tutuyor ve analiz ediyoruz" dedi. 


Posta 


Geri Dön