30 / 04 / 2024

SmartBSOtomasyon seminer verecek

SmartBSOtomasyon seminer verecek

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart'ta seminer verecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart günü 14:00- 17:00 saatlerinde The Bostancı Hotel’de “Gayrimenkul Değerlemede İmar Mevzuatı, Tanımlar, Süreçler, 6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyelendirme ve Değer Tespiti” semineri düzenlenecektir.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Hilmi Işıkören Adana'da iş ve hayata dair seminer verecek!

1A Plus emlak markası sponsorluğunda Işıkören Danışmanlık ile ülke genelinde iş ve hayata dair motivasyon konuşmaları dizisi başlattı. Işıkören, "Hilmi Işıkören ile iş ve hayata dair sohbet buluşmaları” isimli seminerler verilecek.

Mimar Yoshinori Moriwaki GTO'da seminer verecek!

Japon Deprem Uzmanı Yüksek Mimar Yoshinori Moriwaki'nin kendine has yorumuyla Türkçe olarak sunum yapacağı seminerde, topraklarının %97' si deprem kuşağında yer alan ülkemizde deprem gerçeğine dikkat çekecek.

Tony Ciochetti'nin GYODER semineri 1 Temmuz'da!

MIT Profesörü Tony Ciochetti GYODER için ikinci kez seminer verecek. Seminer, Bahçeşehir Üniversitesi'nde 1 Temmuz günü saat 19:00'da başlayacak.

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek!

ERA Türkiye, İzmirli girişimcilere gayrimenkul sektörünün gelecek vizyonunu çizecek. ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen, İzmirli girişimcilere ‘Gayrimenkulde Girişimcilik Buluşmaları’ başlıklı seminer verecek.

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Emlak İkonu Chris Heller, Türkiye'ye geliyor!

Kariyeri boyunca 3 bine yakın ev satarak gayrimenkul dünyasında kırılması güç bir rekora imza atan Heller, 5 Ağustos Salı günü Point Hotel Barbaros'ta “Başarılı kişilerin asla yapamayacağı 20 şey” konulu bir seminer verecek...

Ali Nuhoğlu'ndan İstanbul'un vizyonu semineri!

Ali Nuhoğlu İstanbul'un vizyonu adlı seminer verecek. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak.

Kürşat Tuncel ve Emre Balaban Okan Üniversitesi'nde eğitim verecek!

SATIŞ KÜPÜ'nün yönetim kurulu başkanı Kürşat Tuncel ve SATIŞ KÜPÜ'nün yönetici ortağı Emre Balaban Okan Üniversitesi'nde gayrimenkul satış ve pazarlama eğitimi verecek...

Adıyaman Perre Antik Kent'te senfoni orkestrası konser verecek!

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası 19 Mayıs tarihinde Adıyaman'da yer alan Perre Antik Kent'ye konser verecek...

SmartBSOtomasyon seminer verecek Haberi

SmartBSOtomasyon seminer verecek

1999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde “Akıllı Yaşam Alanlarının Hayatımıza Kazandırdıkları” , “İşten Eve Akıllanan Yaşamlar”, “Yaşadığımız Alanlar Kadar Çevreninde Akıllı Olmasının Yaşamımıza Kazandıracakları” başlıklı bir dizi eğitim, seminer ve panel hazırlığı içinde.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri satış ve pazarlama müdürü Selahattin NAYMAN, akıllı yaşam alanları konusunda sektörde çok ciddi teknik eleman ve bilgi eksikliği bulunduğunu, belirtti. Sektörde son kullanıcıya hizmet veren kurumların dahi ürün ve ürün grupları konusunda sorunlarla karşılaştığını, çok sayıda mimar ve mühendisin kendilerine bilgi almak için başvurduğunu sözlerine ekledi. 


Nayman sözlerine şu şekilde devam etti. “Büyük şehirler dışında ne yazık ki akıllı yaşam alanları yaratmanın hayatımıza getireceği avantajlar halen tam olarak keşfedilebilmiş değil ve çoğu zaman...