14 / 05 / 2024

Smyrna Hills kimin

Smyrna Hills kimin

Narlıdere'de yapımına başlanan Smyrna Hills Projesi, tamamı panoramik deniz manzaralı 57 daire ve iki bloktan oluşuyor.

Smyrna Hills: Narlıdere'nin yeni projesi!

Narlıdere'de yapımına başlanan Smyrna Hills Projesi, tamamı panoramik deniz manzaralı 57 daire ve iki bloktan oluşuyor.

İzmir Folkart Hills Evleri daire fiyat!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Hills projesinde daire teslimleri 31 Mayıs 2017'de yapılması planlanıyor. Folkart Hills Evleri daire fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor.

Folkart Hills satılık ev fiyatları!

Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Folkart Hills Evleri Çeşme satılık!

Folkart Hills Evleri Çeşme projesinde fiyatlar 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills projesi 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek...

Çeşme Folkart Hills fiyat!

Folkart Yapı imzasıyla yükselen Folkart Hills projesinde konut fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yazının başında yapılması planlanıyor.

Çeşme Folkart Hills teslim tarihi!

Çeşme Folkart Hills projesinde daire fiyatları 330 bin Euro'dan başlayarak değişiyor. Folkart Hills projesinde 70 adet konut yer alıyor...

Folkart Hills Fenerburnu fiyat!

Folkart Hills Fenerburnu projesi Çeşme Marina'nın karşısında yükseliyor. Folkart Hills Çeşme projesi 2017 yılında tamamlanarak, teslim edilecek...

Folkart Hills ve Folkart Blu Çeşme satışta!

Folkart Yapı, yeni Çeşme projeleriyle yatırımlarını sürdürüyor. Folkart Yapı ilçedeki ‘Folkart Blu’ ve ‘Folkart Hills’ projelerini satışa sundu. Projeler 2017 yılı yaz başı bitirilecek.

Folkart Hills İzmir proje görselleri!

Folkart Hills İzmir proje görselleri haberimizde yer alıyor. 17 Haziran'da satışa çıkacak olan Folkart Hills projesi İzmir Çeşme'de inşa edilecek.

Folkart Hills 17 Haziran'da satışta!

Folkart Time ve Folkart Life projelerinin satışlarına devam eden Folkart Yapı, Folkart Hills projesini satışa çıkarıyor. 17 Haziran'da satışa çıkacak olan proje Çeşme Fener'de hayata geçiriliyor.

Tyra Banks, Beverly Hills’teki evini 6.5 milyon dolara satıyor!

Süpermodel Tyra Banks, Beverly Hills’teki 600 metrekare büyüklüğünde olan muhteşem evini satılığa çıkardı. Geçtiğimiz eylül ayında 7.75 milyon dolardan satışa sunulan malikane, alıcı olmaması üzerine 6.5 milyon dolardan yeni sahibini bekliyor.

Folkart Blu ve Folkart Hills görücüye çıkıyor!

Yenilikçi, sıra dışı projelerle İzmir’in çehresini değiştiren, yeni nesil mimari anlayışı yaşam kültürüyle buluşturan Folkart Yapı, Çeşme’deki iki yeni projesi “Folkart Blu” ve “Folkart Hills” i hayata geçiriyor.

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor.

Smyrna Hills kimin Haberi

Smyrna Hills kimin

Narlıdere'de İdea Yapı tarafından yapımına başlanan Smyrna Hills Projesi, tamamı panoramik deniz manzaralı 57 daire ve iki bloktan oluşuyor. 

İDEA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aksoy, Narlıdere'de daha önce Palma Rezidans ve Smyrna Park projeleri ile adından söz ettirdi. İzmirlilere eskisinden çok daha iyi yaşam olanakları sunmayı amaçladıklarını belirten İbrahim Aksoy, "Üretilen projelerin İzmir'in güzelliğine güzellik katacak mimari niteliklere sahip olması bizim için ne kadar önemliyse, kalite ve üretimdeki çevre sağlık ve güvenlik unsurları da bir o kadar önemlidir. Şirketimiz, konut üretiminde kaliteyi çok yukarılara taşıma konusunda iddialıdır. İzmirlilere, gerçek anlamda kaliteli, huzurlu, güvenli, estetik, sevgi dolu evler inşa etmeye, "Hep hayal ettikleri yaşamı'' sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Sabah...