08 / 07 / 2024

SN Park temeli atıldı

SN Park temeli atıldı

Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme A.Ş'nin İzmir Aliağa'da gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesinin 2. etabının temeli geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle atıldı...

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Bağcılar Çetsa Park Evleri'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm sürecinin hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da Çetsa Park Evleri’nin temeli atıldı. Proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

SN Park temeli atıldı Haberi

SN Park temeli atıldı

Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme A.Ş'nin İzmir Aliağa'da gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesinin 2. etabının temeli geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle atıldı. SN Park projesinde 79 bin TL'den satışa sunulan ilk etap konutlarının yüzde 90 seviyesindeki satışının, 45 gün gibi kısa bir sürede gerçekleştirildiğini açıklayan Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, temelini attıkları SN Park 2. etap konutlarının da satışlarına çok kısa sürede başlanacağı müjdesini verdi. SN Park 2. Etap konutlarında da daha önceki projelerde olduğu gibi insanların ferah bir şekilde oturacakları metrekareleri gözönüne aldıklarını söyleyen Uzun, ihtiyacınız kadar ödeyin' anlayışıyla fiyatları cazip hale getirdiklerini söyledi. Projede yer alan müşterilerin ödedikleri paranın geri dönüşümünü kira karşılığı olarak 10-11 yılda sağlayabileceğine dikkat çeken Uzun, bu rakamın...