02 / 05 / 2024

SNY Otomotiv ve İnşaat iletişim

SNY Otomotiv ve İnşaat iletişim

SNY Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Küçükköy, Yeni Mahalle, İstanbul Caddesi, Büyükoğlu İşhanı'nda kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazen Yapı Malzemeleri Mobilya Elektrik Otomotiv Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mert Çolak tarafından kuruldu.

Ens Dekorasyon İnşaat Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Dekorasyon İnşaat Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Enes Şağban tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regus İnşaat Yazılım Otomotiv Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Aba tarafından kuruldu.

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Turla Gel Turizm Otelcilik Ticaret Gıda Otomotiv Ve Lojistik Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çiftçi tarafından kuruldu.

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamir Paslanmaz Metal İnşaat Makina Kimya Otomotiv Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli le Barış Macit tarafından kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

SNY Otomotiv ve İnşaat iletişim Haberi

SNY Otomotiv ve İnşaat iletişim

SNY Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


SNY Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-OTOMOTİV 1- Motorlu kara taşıtları otomobil, kamyon, kamyonet,minibüs,Midibüs,tır,otobüs,tanker ve her türlü motorlu kara nakil vasıtalarının ve bunlara ait her türlü yedek parça,aksesuarlar ile iç ve dış lastikleri,oto yağları,boyaları, oto cilaları ile  diğer elemanların imalatı,alım-satımı,pazarlaması, ihracı,ithali ve dahili ticaretini yapmak,ayrıca her türlü oto parfümleri bunların madde ve malzemeleri ile aksesuarlarının alımını, satımını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 2- Otomotiv sanayi ile ilgili her türlü malzeme ve araçların yedek parça ve aksesuarların donanım malzemeleri hareket ve aktarma organlarının imalatı, ithal ve ihracı ile toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3- Her türlü...