19 / 05 / 2024

so chıc alsancak

so chıc alsancak

Türkiye’nin en ünlü gümüş takı markası So CHIC, yeni mağazasını İzmir Alsancak’ ta açıyor...

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Goldsun Supra suya dayanıklı elektrikli ısıtıcıda içinizi ısıtacak fırsat!

Kasım ayına sayılı günler kala havaların hissedilir derecede soğumasıyla beraber elektrikli ısıtıcılara olan rağbet de arttı. Elektrikli ısıtıcı konusunda adından sıkça söz ettiren Goldsun da hem kumandalı ve hem de suya dayanıklı bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Havalar soğudu hamsi irileşti ama cep yakıyor! Peki hamsinin kilosu kaç para oldu?

Havaların soğumasıyla beraber Türk insanının geleneksel balığı hamsi de irileşti ancak fiyatında önemli artış yaşandı. Peki özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti hamsi tezgahlarda kaç paradan alıcı buluyor?

Elektrikli ısıtıcılar ne kadar oldu? İşte 13 Ocak fiyat listesi

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde artan doğalgaz faturaları cep yakıyor. Özellikle yalnız yaşayanlar, tasarruf etmek için petekleri kapatıp, bulundukları odada elektrikli ısıtıcı kullanmayı tercih eder hale geldi. İşte 13 Ocak 2023 elektrikli ısıtıcı fiyat listesi...

A101 soğuk havalarda içinizi ısıtacak! Xiaomi ısıtıcılarda kış indirimi... 4 Ocak fiyat listesi

A101'den kışa uygun web kullanıcılarına özel indrim. 'Aldın aldın' kampanyası dahilinde Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar uygun fiyata Peki Xiaomi Smartmi 1S akıllı konvektör ısıtıcılar ne kadar?

Kumtel ısıtıcı fiyatları ne kadar? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte pek çok kişi ısıtıcı fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Kumtel ısıtıcıların fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? Kumtel ısıtıcılar Aralık ayında kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Milyonlarca sürücüye soğuk duş! Son dakika rakamlarını gören inanamadı! Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye soğuk duş... Akaryakıt fiyatlarındaki bu son dakika rakamlarını gören inanamadı... Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kumtel ısıtıcı fiyatları ne durumda? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar Kumtel ısıtıcıların fiyatlarını araştırmaya koyuldu. Peki, Kumtel ısıtıcıların fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

CF Moto C Force 450 L EPS fiyatları ne kadar? CF Moto C Force 450 L EPS 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

CF Moto C Force 450 L EPS fiyatları haberimizde yer alıyor. Yenilenen 20,7 kW güç üretebilen, 400 cc hacimli , dört zamanlı, tek silindir, sıvı soğutmalı, OHC motor bloğu ile dikkat çeken CF Moto C Force 450 L EPS 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

so chıc alsancak Haberi

so chıc alsancak

AVM ve cadde mağazaları ile Türkiye’nin pek çok noktasında ve yurt dışında da mağazaları bulunan So CHIC, 5 Şubat 2011’de açılışını yapacağı yeni mağazası ile İzmirlilerle buluşmaya hazır.

Özgün tasarımları ile gümüş takıya farklı bir anlam katan marka, modayı yakından takip eden İzmirlilere Alsancak mağazasında tasarımlarını sunacak. Dünyaca ünlü takı markalarına da vitrinlerinde yer veren So CHIC, özellikle özel günler için hazırladığı koleksiyonları ve farklı tasarım anlayışı ile büyük beğeni topluyor.

İzmir Agora, Balçova ve Forum Bornova So CHIC mağazalarından sonra Alsancak’ ta açılacak olan yeni mağazasında özellikle sevgililer günü özel koleksiyonu ve So CHIC’ in son dönemde en dikkat çeken ‘Maskeli Baykuş’ un Tılsımı’ koleksiyonunu da görebilirsiniz.

Adres: So CHIC Alsancak
             1382 Sok. No: 9 / 2
             Alsancak...