04 / 05 / 2024

So Gayrimenkul Kimin

So Gayrimenkul Kimin

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL ile bugün Orkun İskender tarafından kuruldu. 

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Gayrimenkul Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Soğanlık'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Gülderen Alyavuz tarafından kuruldu.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Arnavutköy’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Soğukçeşme ve Etem Soğukçeşme tarafından kuruldu.

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Eurasia Gate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şirketi Soğanlık'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kadar Machaka, Bassel Abou Shakra ve Haitnam Abou Chakra ortaklığında kuruldu. 

Bursa Kestel'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Serme Mahallesi, Akarcık Mevkii'nde yer alan soğuk hava deposu ve arsası vasfındaki gayrimenkul 8 milyon 111 bin 216 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları!

Çukurova Balkon Soğanlık güncel ev fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyan Çukurova Balkon projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal Soğanlık'ta inşa edildi...

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL ile bugün Orkun İskender tarafından kuruldu. 

So Gayrimenkul Kimin Haberi

So Gayrimenkul Kimin

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

So Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Orkun İskender tarafından 50 bin TL ile bugün kuruldu. 

SO GAYRİMENKUL TİCARET ANONİM ŞİRKETİ iş konusu;  INSAAT a.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...