02 / 05 / 2024

SO Moskova nerede

SO Moskova nerede

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG GN-H702HLHU Frost Buzdolabı en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

 Buz Işınlı Kapı Soğutma fonksiyonuna sahip LG Buzdolabı '0' derece soğuklukta gıdalarınızı buzlanma yapmadan çözmenizi sağlıyor.  Peki, LG GN-H702HLHU Frost Buzdolabı ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Kumtel ısıtıcılar en uygun fiyatla nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

Havaların soğumaya başladığı son günlerde vatandaşlar Kumtel ısıtıcıların fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Kumtel ısıtıcılar en uygun fiyatla nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi…

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

Soğanlık DKY Kartal Rezidans nerede?

Soğanlık DKY Kartal Konutları daire tipleri 2+1,5'tan 6+1,5 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak öngörülüyor.Peki Soğanlık DKY Kartal Rezidans nerede?

DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Soğanlık DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat projesi DKY Kartal nerede?

SO Moskova nerede Haberi

SO Moskova nerede

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılmasına ilişkin anlaşma imzalandığını açıkladı. 2023 yılında hizmete alınacak olan ‘SO/Moskova’, başkentteyer alan ilk ‘Lüks Life-Style’ otel olma özelliğine sahip.

Moskova’nın en prestijli bölgelerinden biri olan Dorogomilovo’da bulunan bu yeni rezidans kompleksi ve tasarım otel, lüks gayrimenkul sektörünün en üst seviyedeki tüm ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla dizqayn edildi. 70 yıldır dünyanın değişik bölgelerinde çok özel otel ve gayrimenkul projelerinde imzası olan uluslararası mimarlık grubu Tabanlıoğlu Architects tarafından mimari tasarımı yapılan otelde, Moskova’nın tarihi dokusunun özgün karakterini ve cazibesini vurgulayacak bir tasarım tercih edildi. 

Projede yer alan basarılı isimler ayrıca; ANT Development, SO/Moskova’nın...