03 / 07 / 2024

Socar blok satın aldı

Socar blok satın aldı

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Turhal Şeker Fabrikası blok satıştan çıkarıldı!

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Arat Turhal Şeker Fabrikası'nın blok satıştan çıkarıldığını söyleyerek, "Ayrı satışa sunularak, Tokatlıların bu fabrikayı satın almalarına imkân sağlanmıştır" dedi.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Socar Türkiye, Petkim hisse satışını iptal etti!

Socar Türkiye, piyasalardaki belirsizlik nedeniyle Petkim hisse satışını iptal etti. Konuyla ilgili açıklama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

1996 yılında blok satın alan zenginler varmış!

1996 yılında işadamı Korkmaz Yiğit, 15 milyar liranın üzerinde satılan konutlara büyük bir talep olduğunu belirterek, ''Türkiye'deki gizli zenginler blok satın alıyor ve de bir kuruşluk indirim istemiyorlar'' demiş.

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Socar, Ayazağa Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Dünyanın köklü petrol şirketlerinden olan SOCAR da, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar’a taşımak için blok satın alan firmalar arasında yerini aldı. Socar merkezini Vadistanbul' a taşıyor.

Maslak 1453'te 236 konutluk blok satın alındı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Maslak 1453 İstanbul projesinde, tek kalemde yaptığı tüm satışların ardından, 236 konutun yer aldığı bir kuleyi satın aldıklarını açıkladı.

Sembol İstanbul C blok satışta!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Kaan Borucuoğlu: Yüzde 20-25 marjlarla blok satışlar kapatılabilir!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Proje Beyaz Kaan Borucuoğlu; blok satışlara yapılan indirimler ve önümüzdeki dönemde blok satışları neler beklediğinden bahsetti...

Socar blok satın aldı Haberi

Socar blok satın aldı

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul projesindeki blok Mart 2016'da teslim edilecek. 

Projenin ilk bölümünde yer alan 1100 konutu teslim ettiklerini, ofis, otel ve alışveriş birimlerinin yer alığı Bulvar etabında satışların devam ettiğini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 1400 konut ve ofislerin yer alacağı 3'üncü etabın inşaatına martta başlayacaklarını söyledi. 2018'de tamamlanacak 20 milyar dolarlık yatınmlan olduğunu söyleyen Socar Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, projeyi lokasyonu ve çevreci kimliği nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. 



 EVYAP Holding'e ait arsadaki Vadistanbul 1 milyon 280  bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje, içinden geçen Sadabat Deresi ve havaray bağlantısıyla dikkat çekiyor. Vadistanbul'da 2 bin 500 konut, 300 bin metrekare ofis, aoriunr 100 metrekare AVM bulunacak. Projedeki 95 bin metrekare...