29 / 04 / 2024

socar urtim

socar urtim

İzmit Tüpraş Rafinerisinde güvenli iskele sistemlerini yapan URTİM, İzmir Aliağa'da yapılacak Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu.

URTİM, Petkim'in Star Rafineri projesine iskele üretecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri AŞ şimdi de Petkim'in Aliağa'da hayata geçireceği Star Rafineri'sinin güvenlikli iskele sistemlerinin üretimine talip oldu.

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

TechInvestments LLC, SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10'unu aldı! 

Tekfen Holding iştiraklerinden TechInvestments LLC, 375 milyon ABD doları tutarında ödenmiş sermayeye sahip SOCAR Polymer Investments LLC'nin yüzde 10 hissesini satın aldı...

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

Tekfen Holding, SOCAR ile mutabakat zaptı imzaladı!

Tekfen Holding ile SOCAR arasında yeni bir üretim tesisi yapımına yönelik çalışmalar yapmak üzere mutakabat zaptı imzalandı

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

SOCAR'ın yeni tesisi 2023'te açılacak!

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

URTİM Türk inşaat sektörüne eleman yetiştirecek!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri ile Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.  İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü için imzalanan protokole göre şirket öğrencilere 37 yıllık deneyimini aktaracak. 

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

URTİM, inşaatlarda 6 günlük kalıp işini 2 güne indirdi!

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

SOCAR Tower, Ulusal Takdir Ödülü kazandı!

SOCAR Tower, tüm dünyada bilinen ve mühendislik alanında olağanüstü başarı elde etmiş projelere takdim edilen Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi tarafından ödül almaya hak kazandı.

socar urtim Haberi

socar urtim

İzmit Tüpraş Rafinerisinde güvenli iskele sistemlerini yapan URTİM, İzmir Aliağa'da yapılacak Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu. Socar tarafından İzmir Aliağa'da 4 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Star Rafinerileri projesinin inşaatı devam ediyor. Yurt içinde ve dışında projelere imza atan URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, rafineri inşaatı konusunda tecrübeli ve uzman kadrolarının olduğunu belirtti. Urfalılar, yüzde yüz yerli sermayeli bir şirket olduklarını aktararak, "35 yıllık köklü bir firmayız. Cari açığın kapatılması için yola çıkan Star rafinerileri projesine yerli iskele kalıp firması olarak talibiz"...