30 / 04 / 2024

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira



SOCAR Türkiye, 6 Şubat depremlerinden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için 55 milyon TL tutarınad bağış fonu oluşturduklarını ilan etti.

Desteklerini sıralayan SOCAR Türkiye; Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki Hazar akaryakıt istasyonlarından elde edilen tüm ambulans, itfaiye araçları, AFAD ve diğer kuruluşların kurtarma ekipmanlarına destek olmak için ücretsiz benzin ve motorin desteği sağlıyor.

Gardaş tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre deprem bölgesinde oturan Azerbaycan vatandaşlarının boşaltılması kapsamında Azerbaycan  Ankara  Büyükelçiliği’ne desteğin yanında AFAD’a 6.4 milyon TL bedelli temel ihtiyaç malzemesi gönderildi.

Bununla beraber AFAD’a, 3.5 milyon TL, AHBAP Derneği’ne de 2 milyon TL olarak nakdi bağış yapıldığını ifade etti. Göç İdaresi Başkanlığı aracılığının yönlendirmesiyle bölgeye gönderilmek üzere 500 bin TL ederinde malzeme temin edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön