21 / 05 / 2024

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira



Deprem sahalarındaki ekiplere gönderilmek amaçlı Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 500 bin TL'lik gıda desteği yapılırken Enerji Ticareti Derneği’nin konteyner temini için 5.000 dolar tutarında bağış gönderildi.

Aliağa Kaymakamlığı yakıt tankeri için 30 bin litrelik motorin elde edildi. SOCAR Türkiye Gönüllüleri olarak çalışma arkadaşlarının desteği ile yardım kampanyası başlatan şirket, çalışanlarının 8 Şubat'tan itibaren başta AHBAP Derneği ve AFAD olmak üzere yaptığı bağış bedelinin 1 milyon TL'yi aştığı bilgisini aktardı.

Bazı SOCAR Türkiye çalışanlarının arama kurtarma çalışmaları için Kahramanmaraş’a gittiği bilgisi verildi. Grup şirket TANAP vesilesi ile verilen destekler de şöyle ifade edildi:

Gardaş tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

SOCAR Türkiye’nin çalışma arkadaşlarının Kızılay’a kan bağışı yaptıkları da söylendi.

Ek olarak deprem sahasına yardım amaçlı gönderilecek uluslararası standartlara uygun konteynerlerin gemiden boşaltılması, gemiye yüklenmesi, karadan sevk için araçlara yüklenmesi, konteynerlerin liman sahasında stoklanması kapsamında SOCAR Terminal aracılığı ile bedelsiz hizmet verilecek.

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

O marketten her ürüne indirim! Filelerinizi ve poşetlerini alın mutfağınızı doldurun

Bim'in bu fırsatı kaçmaz! Kahve makinasına öyle bir indirim yaptı ki 2 gün bile bekleyemeyeceksiniz bile


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön