04 / 05 / 2024

O marketten her ürüne indirim! Filelerinizi ve poşetlerini alın mutfağınızı doldurun

O marketten her ürüne indirim! Filelerinizi ve poşetlerini alın mutfağınızı doldurun

Fiyat indirimlerinin revaçta olduğu şu günlerde bu furyada Tarım Kredi Marketleri'de  yer alıyor. Tarım Kredi Marketleri şubat ayına özel indirim kataloğunu yayınladı. Vatandaşlar  ise katalokta ne var merak ediyor. İşte indirim uygulanan ürünler...



 Tarım Kredi Marketleri, Türkiye'de tarımsal ürünlerin satışının yapıldığı ve tarım sektörüne yönelik finansal hizmetlerin sunulduğu bir ağdır.  Tarım Kredi Marketleri, tarım sektörüne yönelik olarak kredi, sigorta, eğitim ve danışmanlık hizmetleri gibi pek çok hizmet sunmaktadır ve tarım sektörüne mensup üreticilerin ürünlerini daha etkin bir şekilde pazarlama ve satma imkanı sunmaktadır.

Zincir marketler, birbirine benzeyen veya aynı marka ve/veya konsept altında faaliyet gösteren perakende satış noktalarından oluşan bir perakende pazarıdır. Zincir marketler genellikle bir merkez ofis tarafından yönetilir ve tüm marketler aynı ürün gamı, fiyatlar ve satış uygulamalarına uymak zorundadır. Zincir marketler, müşterilere standardize edilmiş bir alışveriş deneyimi sunmak amacıyla tasarlandı ve genellikle büyük şehirlerde bulunurlar.

 


Geri Dön