10 / 05 / 2024

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

Borsanın içinde olduğu aktif dönemler açısından insanalrı uyaran yatırım ve piyasa dehası İslam Memiş yaptığı paylaşımda: Borsa İstanbul'da yatırımı bulunan ya da yatırım yapmak isteyenleri tek tek uyaran uzman isim, tüm detayları bir ay öncesinden açıkladı. 




TAHMİNLERİYLE NOKTA ATIŞI YAPTI

 Memiş, BIST 100 endeksi günlük bazda %7.37 gerileme kaydettiğini söylerken bu gerilemenin en son Şubat 2022 tarihinde Rusya-Ukrayna savaşı ile yaşandığını söyledi. Günlük bazda yaşanan sert düşüşlerin nasıl okunması gerektiğini sözlerine ilave etti.

Yaşanan bu düşüşün teknik ve siyasi açıdan yorumlanabileceğini söyleyen Memiş, teknik açıdan bakıldığında kısa vadeli yerli yatırımcıların zengin olma umuduyla kredili işlemlerine işaret ettiğini söyledi. Kredili işlem yapan vatandaşın nüfusunun son aylarda ciddi bir çoğalma kaydettiğini vurgulayan Memiş, çoğaldığını düşünen yatırımcıların ise satış için fırsat beklediğini söyledi. Gerilemenin yaşanması halinde panikleyerek satışa yüklendiklerini söyleyen Memiş şu sözleri söyledi:

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi
“Tabii bir de “fırsat bu fırsat“ deyip ortalığa satış yapanlar da işin içine girdi. kredili işlem yapan ortaya oynamayı benimser. Kumardır onlar için bu piyasa. Erken seçim kararı ve diğer siyasi haber akışlarıyla satış için karar verenlerin aynı günde karşılama. Bunlar gibi birçok sebebi sayabiliriz.”

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön