20 / 05 / 2024

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

Borsanın içinde olduğu aktif dönemler açısından insanalrı uyaran yatırım ve piyasa dehası İslam Memiş yaptığı paylaşımda: Borsa İstanbul'da yatırımı bulunan ya da yatırım yapmak isteyenleri tek tek uyaran uzman isim, tüm detayları bir ay öncesinden açıkladı. 



GELİŞMELERİ TEK TEK DEĞERLENDİRDİ

Yaşanan düşüşü siyasi olarak da yorumlayan uzman isim, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, erken seçimle alakalı, “2023 seçim tarihini biraz öne alabiliriz” açıklamasını hatırlattı. Anayasa mahkemesinin HDP'nin hazine yardım hesabına geçici engel koymasını işaret eden Memiş, altılı masanın toplanması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye devlet başkanı Esad ile görüşebileceği sinyalleri, Başkan Erdoğan'ın Rusya ve Ukrayna lideriyle görüştükten sonra 6-7 Ocak tarihlerinde Ateşkes haberinin gelmesi gibi birçok siyasi ilerlemeyi 
ifade ettiğini söyledi.

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi

OPERASYONLARIN ARDI ARKASI KESİLMEYECEK

2022 senesinde getirinin %196 olduğunu sözlerine ilave eden Memiş yükselmesi beklenen doların toplam akarının ise %40 olduğunu söyledi.  “Seçim sürecine girdiniz, sizi dolar ile vuramazsak borsa ile vururuz” sözlerini ifade eden kişilerin dün yaşanan siyasi ilerlemeleri fırsat olarak kullandıklarının altını çizen Memiş, operasyon sürecine devam edeceklerini de vurguladı.

İslam Memiş, bu durumu fırsata çevirenlerin yatırım, siyasi dış müdahaleler, suikast operasyonları, kredi notu düşürme gibi olaylarla sürece devam edeceklerini ifade etti. İslam Memiş Uluslararası Kredi derecelendirme kuruluşlarının da yayınladığı rapora işaret etti. Türkiye Değerlendirme Rapor tarihleri şu şekildedir:


Scope: 17 Şubat 2023

Fitch: 17 Mart 2023

S&P Global: 31 Mart 2023


Bu tarihlerde belirtilenlerin de yaşanacağına dikkat çeken İslam Memiş, “Ortalığı karıştırmak için ne operasyonları ne de mücadeleleri bitecek." sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

Bim'in bu fırsatı kaçmaz! Kahve makinasına öyle bir indirim yaptı ki 2 gün bile bekleyemeyeceksiniz bile

O marketten her ürüne indirim! Filelerinizi ve poşetlerini alın mutfağınızı doldurun

iPhone'u olan herkes denemeli! İşte gizli iOS 16 özellikleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön