18 / 05 / 2024

SOCARhisselerini mi satılıyor

SOCARhisselerini mi satılıyor

Azerbaycan'ın kamu enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı planlıyor. Açıklamaya göre Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satılmak isteniyor.

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2023 fiyat listesi

İş dönüşü akşam yemeğinden sonra ayakları uzatıp kahve içerek keyif yapmak olmazsa olmazımızdır. Peki ama Türk kahvesini kahve makinesinde hiç denediniz mi?  Arçelik Türk Kahve Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi, Vestel Türkiye'de kadim bir geçmişe sahip olan markadır. Gözü kapalı herkesin güvenip ürünlerini aldığı Vestel çamaşır makinesinde de halkın teveccühüne mazhar oluyor. Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Arçelik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik markası Türkiye'de kadim bir geçmişe sahiptir ve vatandaş tarafından takdir edilen ürünler pazarlar. Havaların sıcak yada soğuk olması fark etmeksizin her mevsime uygun ısı derecesi ile kullanabileceğiniz klimalar sizi bekliyor. Arçelik klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum New City 11.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum Palandöken'de Karadayı İnşaat tarafından hayata geçirilmek istenen ancak ruhsat alınamayınca inşaatı kalan ve 1500 vatandaşın mağdur olduğu New City proje alanı icradan satılıyor. 

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

SOCARhisselerini mi satılıyor Haberi

SOCARhisselerini mi satılıyor

SOCAR'ın başkanı Rovnag Abdullayev Azerbaycan haber ajansı APA-Economics'te yer alan açıklamasına göre, "Yüzde 10 payı devletten, kalanını da piyasadan aldık, şimdi bu hisselerin bir kısmını satmak istiyoruz. Petkim hisseleri son iki yılda 1.8 liradan 4.35 liraya yükseldi, bu nedenle satmak istiyoruz"...