18 / 05 / 2024

SocGen

SocGen

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı. Fransız Societe Generale (Soc Gen), Türkiye’de 2007’den itibaren açmaya başladığı KrediVer şubelerini kapatma kararı aldı. Karar, banka çalışanlarına geçtiğimiz pazartesi akşamı duyuruldu.

Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi

Societe Generale, üç aylık dönemde carry pozisyonlarında yüzde 10 kâr hedefiyle dolar/TL kurunda kısa pozisyon açılmasını önerdi. Dolar 23 TL mi olacak? SocGen'den dolar tavsiyesi...

Gram altında ürküten gerçek! Analistler toplandı, tek tek açıkladı! Pozisyon alın! Pimi çekildi her an patlayabilir!

Altın fiyatlarına ilişkin kritik tahmin Fransız Societe Generale'den geldi. Societe Generale ons altın fiyatlarına ilişkin karamsar tahminde bulundu. SocGen altın fiyatlarında sert düşüş gelebileceğini kaydetti.

Dev bankadan korkutan dolar tahmini! Olursa zamlar peş peşe gelir

Dolar endeksinin 20 yılın zirvesinden gerilemesine karşın yurt içinde dolar/TL kuru yılın en yüksek seviyelerinde hareket ediyor. Fransız dev banka SocGen’den dolar/TL kuru için kritik bir tahmin geldi. Banka dolar/TL kurunun yıl sonunda 22 liraya ulaşacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Dünyaca ünlü banka dolarla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı! Yastık altında ve bankada doları olanlar dikkat

Fransız Société Générale (SocGen) bankası Türkiye için dolar kuruyla ilgili dikkat çeken yıl sonu tahmininde bulundu.

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı!

SocGen Türkiye'deki Krediver şubelerini kapattı. Fransız Societe Generale (Soc Gen), Türkiye’de 2007’den itibaren açmaya başladığı KrediVer şubelerini kapatma kararı aldı. Karar, banka çalışanlarına geçtiğimiz pazartesi akşamı duyuruldu.

SocGen Haberi

SocGen

Şubeler 8 Ekim’de kapatılacak. Bankanın tahsilat birimi ise en az 2 yıl çalışmaya devam edecek. İstanbul’da 15 şubesi olan KrediVer yalnızca tüketici kredileri vermek üzere kurulmuştu.


TOPLANTI İLE DUYURULDU

Geçtiğimiz pazartesi akşamı banka genel merkezinde yapılan toplantıya 200’e yakın banka çalışanı katıldı.  Toplantıya katılan isimlerden biri Hürriyet’e şu bilgileri verdi:


"Bankanın Fransız yöneticisi Jean Philippe Vincent’in de katıldığı toplantıda, pazartesi akşamından itibaren kredi verme faaliyetlerinin durdurulduğu açıklandı. Şubelerde artık kredi verilmiyor. Böylesi bir karar bizim için çok da sürpriz olmadı. Çünkü iki ayrı banka ile satış görüşmelerimiz vardı; ancak bu görüşmeler olumsuz  neticelenince böylesi bir sonuç bekleniyordu. Bizler idari izne çıktık. Çalışanlar olarak şirket ile karşılıklı anlaşmayı yaptık. Kimin ne kadar alacağı varsa ödenecek. 3 Ekim’de paralarımızı alacağız. 8 Ekim’de ise karşılıklı...