29 / 04 / 2024

soçi nerede

soçi nerede

Soçi, yurt dışına çıkamayan yerli turistlerin tercih ettiği en önemli deniz alternatiflerinin başında yer alıyor. Soçi, sahil şeridinde inşa edilen yüksek binaları, renkli caddeleri ve kıyıya paralel tren yoluyla, Rusların iç turizminde başkent rolünü üst

Soçi’ye Türk müteahhitler damga vurdu!

Kış Olimpiyatları’na ‘yetişemeyecek’ denilen Soçi’ye Türk müteahhitler damga vurdu. Sembol İnşaat’tan Rönesans ve Ant Yapı’ya kadar Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik firmaları geceli gündüzlü çalışarak Soçi’de başarı hikayesi yazdı...

Soçi'de olimpiyat heyecanı yarın başlıyor!

Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları, yarın yapılacak açılış töreninin ardından resmen başlayacak. Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki Fisht Olimpiyat Stadı'nda startı verilecek oyunlar, 23 Şubat Pazar gününe dek sürecek...

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

En ucuz iPhone13 Pro Max 512 Gb nerede! Haberin detaylarına bakmadan almayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone’dan başka telefon kullanmam diyenler, iPhone 14 tam bir servet değerinde iPhone 13 Pro Max neyime yetmiyor diyenler bu haber tam size göre. Peki en ucuz iPhone 13 Pro Max’i nerede bulabilirsiniz? İşte cimri.com’a göre en ucuz iPhone 13 Pro Max 512 Gb Akıllı Telefon bulabileceğiniz mağazalar.

TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli'nde yapacağı 3 bin sosyal konutun kura çekiminin nerede ve saat kaçta yapılacağı belli oldu. TOKİ Kocaeli kura çekim tarihinin geçtiğimiz ay belli olması ile vatandaşlar, TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? sorusunun yanıtını merak etmeye başladı...

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kocaeli 2020 kura çekilişi nerede? İşte TOKİ 100 bin konut Kocaeli kura yeri ve saati...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Sincan TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Saraycık kura saati 2020...

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Muğla 100 bin konut kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Muğla 2020 kura çekilişi nerede yapılacak? TOKİ Muğla 100 bin konut kura saati kaç? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Bala kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 137 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kura heyecanının şimdiden başladığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

soçi nerede Haberi

soçi nerede

2014 Kış Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yaparak adını daha geniş coğrafyalarda duyuran Soçi, Kremlin yönetiminin son yıllarda önem verdiği ve ciddi yatırımlar yaptığı şehirlerden biri.


Olimpiyatlar dolayısyıla çehresi tamamen değişen kentte, yüzlerce tesis açıldı. Bunun yanı sıra Soçi'de inşa edilen yeni yollar ve altyapının da günlük hayata etkisi yadsınamayacak düzeyde.


Soçi, sahil şeridinde inşa edilen yüksek binaları, renkli caddeleri ve kıyıya paralel tren yoluyla, Rusların iç turizmindeki başkent rolünü üstleniyor. 


- Sibiryalı turistlerin iç turizm cenneti 


Yaklaşık 350 bin nüfusa sahip kent, Karadeniz'e bakan iki tepenin eteklerinde yer alıyor. Sırtını yemyeşil dağlara yaslayan Soçi'nin neredeyse her yerinde büyük oteller görülüyor. 


Soçi plajında sezon mayıs ayında açılıyor. Karadeniz bu mevsimde soğuk olsa da bu durum Sibirya'dan gelen turistleri çok etkilemiyor. Soçi, ülkenin kuzeyinden gelen turistler...