07 / 05 / 2024

soçi ticaret ve odası

soçi ticaret ve odası

MASKO Mobilya Kenti 2014de yapılacak Kış Olimpiyatlarıyla adını duyuran SOÇİnin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vadim Levçenko ve Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Yetkili Temsilcisi İldar Fattakhov'u ağırladı 

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini 244 milyon TL'ye alıyor!

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini yüzde 15 iskontolu şekilde 244 milyon TL'ye satın alıyor. İşte detaylar...

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

soçi ticaret ve odası Haberi

soçi ticaret ve odası

Türkiye Mobilya ihracatının yüzde 10nunu tek başına karşılayan MASKO Mobilya Kenti, yeni pazar arayışlarına devam ediyor. 2014de yapılacak Kış Olimpiyatlarıyla adını duyuran SOÇİnin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanını ağırlayan MASKO Mobilya Kenti Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, Kış olimpiyatlarına hazırlanan şehirde yapılan tesisler, Türk mobilya firmaları için önemli ihracat fırsatları yaratıyor. Bu anlamlı buluşma sıcak ticari ilişkilerin ilk adımı olacaktır dedi.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, Türkiye mobilya ihracatına liderlik yapmaya devam ediyor. Bu yıl Ortadoğuda yaşanan siyasi sıkıntıların ardından Afrika gibi yeni pazarlara açılarak ihracat ilişkilerini güçlendiren MASKO, şimdi de Rusya ile ortak projeler üretme hazırlığında.

Yılın bu son günlerinde Rusyanın en yoğun ticari hareketlenmelerinin yaşandığı Soçi Bölgesinin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vadim Levçenko ve Rusya Federasyonu Ticaret...