21 / 05 / 2024

Social İstanbul Kemer Country

Social İstanbul Kemer Country

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’deki villa inşaatlarının önündeki hukuki engel kalktı!

Göktürk'te yer alan Kemer Country’nin 26 futbol sahası büyüklüğe sahip golf sahalarını konut imarına açan bakanlığın plan değişikliğine karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açmış olduğu dava sonucunda verilen iptal kararı, istinafta kaldırıldı. 

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Nevbahar Kemer Konakları Eylül 2024'te teslim! 137 konutluk yeni proje!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da hayata geçirilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar devam ediyor. Kalyon İnşaat imzası taşıyan projenin teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nevbahar Kemer Konakları satışta! Kemerburgaz'a 137 yeni konut geliyor!

İstanbul'un gözde lokasyonlarından Kemerburgaz'da Kalyon İnşaat imzasıyla inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda satışlar başladı. İşte Nevbahar Kemer Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kemer Country'deki bazı alanların imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi Kemer Country Yerleşkesi İçinde Yer Alan Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kemer Ofis iletişim bilgileri!

Kemer Ofis projesi Metal Yapı Konut tarafından İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirildi. Kemer Ofis projesinde ofislerin yanı sıra sosyal olanaklara da yer veriliyor...

Social İstanbul Kemer Country açıldı!

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’de açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyeri Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliğiyle başladı.

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Kemer su sporları alanı ihale kirası 5 ayda 72 kat arttı!

Antalya Kemer'de 5 ay önce 21 bin liraya kiralanan 6 metrekarelik su sporları alanı, yenilenen ihalede 1.5 milyon liraya kiralandı.

Social İstanbul Kemer Country Haberi

Social İstanbul Kemer Country

İlki kentin tam kalbinde, yaya trafiğinin en yoğun, ulaşım imkanlarının çok kolay olduğu İstiklal Caddesi’nde, Demirören İstiklal içerisinde açılan Social İstanbul projesinin ikinci ayağı kentin doğal yanını temsil eden Demirören Holding bünyesindeki Kemer Country’de açıldı.


Kenti tam anlamıyla yaşamak isteyenleri buluşturma hedefiyle yola çıkan; konserler, sergiler, performanslar ve fuarlardan özel buluşmalar ve lansmanlara; kültür sanat eksenindeki birçok prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmayı hedefleyen Social İstanbul projesinin Kemer Country ayağında bugün başlayan ve Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen alışveriş şenliği 24 Eylül’e kadar devam edecek.


ULUSLARARASI STANDARTLARDA

Böylece doğa ve alışveriş de bir araya gelecek. Üstelik bu bir başlangıç. Social İstanbul’un her iki mekanında da etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.


Harvey Nichols’ın genel müdürü Simge Telman ve Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga bu işbirliğinin...