03 / 05 / 2024

Soçiye nasıl gidilir

Soçiye nasıl gidilir

TARİHİN en pahalı olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Soçi'den geriye hayalet bir şehir kaldı... Rus fotoğrafçı Alexander Belenkiy'in çektiği kareler aslında her şeyi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?

Hisseli tapu, mülkiyeti birden fazla kişiye ait olan bir gayrimenkulün belgesidir. Peki, hisseli tapuda habersiz satış yapılır mı? Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?  İşte ayrıntılar...

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Bayramda hava durumu nasıl? 7 günlük hava raporu detayları!

Nisanın ilk haftasında Türkiye genelinde başlayan yağmurlu ve soğuk havalar Ramazan boyunca devam etti. Bayramda havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Habertürk meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel tahminlerini yayınladı. İşte 2023 yılı Ramazan Bayramı için hava tahminleri…

Hisseli tapu paylaşımı nasıl yapılır? Kardeşler arasında hisse devri nasıl yapılır?

Hisseli tapu birden çok kişiye ait olan bir tapu türüdür. Bu yüzden bazen pay sahipleri arasında bir huzursuz çıktığında bu durum sorun haline gelebiliyor. Hisseli tapu devredilebilir mi, kardeşler arasında nasıl devredilir? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Isınma yardımı nasıl alınır? Isınma desteği nereden alınır?

Isınma yardımına dair sorular havaların soğumaya başlaması ile artmaya başladı. Özellikle ısınma yardımının nereden ve nasıl alındığına dair sorular sıklıkla soruluyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Doğalgaz nasıl daha az yakar? Doğalgaz nasıl yakılmalıdır?

Doğalgaz faturaları nasıl düşürülür, Doğalgaz nasıl daha az yakar, Doğalgaz nasıl yakılmalıdır? Bu sorular havaların soğuması ile birlikte şu aralar sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Doğalgaz fatura hesaplama nasıl yapılır?

Doğalgaz faturaları, havaların soğuması ile vatandaşların ilgilendiği konulardan biri olmaya başladı. Yüksek gelen faturalar, nasıl hesaplanıyor, neye göre hesaplanıyor? Bu sıralarda sıkça sorulan sorular arasında. İşte detaylar!

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul edinmeye karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Doğalgaz hangi saatlerde ucuz? Doğalgaz nasıl daha az yakar?

Doğalgaz hangi saatlerde ucuz? Doğalgaz nasıl daha az yakar? soruları havaların soğuması ile kombilerini yakmaya başlayan vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı.

Doğal gaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz yardım başvurusu şartları nelerdir?

Doğal gaz yardım başvurusu, havaların soğumaya başlaması ile gündeme geldi. Peki Doğal gaz yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur?

Miras kalan kişiler, böyle bir durumda bazı sorular yöneltmektedirler. Onlardan biri de Miras payının üçüncü kişiye devri nasıl olur? İşte detaylar!

Soçiye nasıl gidilir Haberi

Soçiye nasıl gidilir

TARİHİN en pahalı olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Soçi'den geriye hayalet bir şehir kaldı... Rus fotoğrafçı Alexander Belenkiy'in çektiği kareler aslında her şeyi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var? Rusya, bu hayalet şehri ekonomiye kazandırmayı başarabilecek mi yoksa ikinci bir Atina vakasıyla mı karşı karşıyayız?  


DOLULUK ORANI YÜZDE 5 


Fotoğraflar, Soçi Olimpiyatları'na özel olarak inşa edilen ve bir Olimpiyat Köyü'nü de bünyesinde barındıran Ro-

sa Khudor'da çekilmiş. Burası özellikle kayak ve snowboard yarışmaları için kullanılan bir dağ köyü. Sadece altı ay önce olimpiyat yarışları sırasında bu alan ana baba günüydü. Şimdi ise devasa bütçelerle yapılan restoranlar, oteller, turistik yerler sadece yüzde 5 dolulukla hizmet veriyor.  


51 MİLYAR DOLAR HARCADI 


Soçi Olimpiyatları, Rus Hükümeti'ne toplam 51 milyar dolara mal oldu....