25 / 07 / 2024

sodes projeleri nedir

sodes projeleri nedir

Bitlisin Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından ilçeye aqua park kurulacağını söyledi

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Türk Akımı ve Güney Akımı projesi nedir?

Son dönemde yeniden gündeme gelen Güney Akımı ve Türk Akımı projeleri nedir? Karadeniz’in altından geçerek Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşacak Türk Akımı doğalgaz boru hattı nedir? İşte projenin detayları.

Kentsel dönüşüm ve gelişim alanı nedir?

Tüm belediyeleri kapsayan 5393 sayılı Belediye Kanunu gereğince belediyeler kentsel dönüşüm ve gelişim projeleri uygulayabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı nedir? Proje nasıl uygulanır?

Kentsel dönüşümde yıkım yardımı nedir?

Riskli alanda yer alan riskli olduğu tespit edilen yapılar için, Bakanlıkça Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı’ndan verilen krediler arasında yer alan kentsel dönüşümde yıkım yardımı nedir?

TOKİ'nin anlamı nedir?

Konut projeleri üreterek, gelir durumu kısıtlı olan vatandaşların uzun vadede düşük taksitler ile ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ nedir? TOKİ'nin anlamı nedir? TOKİ'nin açılımı nedir?

Statik güçlendirme projesi nedir?

Vakıf kültür varlıklarının restorasyon, çevre düzenleme ve statik güçlendirme projeleri ve bunların uygulamaları ile konservasyon, kazı çalışmaları ve mal ve hizmet alımlarına ilişkin ihaleler yapılıyor. Peki statik güçlendirme projesi nedir?

Konservasyon nedir?

Kültür varlıklarının rölöve, restitüsyon, restorasyon, çevre düzenleme ve statik güçlendirme projeleri ve bunların uygulamaları ile konservasyon, kazı çalışmaları yapılabiliyor. Peki, konservasyon nedir? Konservasyon nasıl yapılır?

TOKİ arsa satışı karşılığı gelir paylaşımlı projeleri!

TOKİ arsa satışı karşılığı gelir paylaşımlı projeleri ile ilgili esaslar, TOKİ Konut Edindirme Rehberi kapsamında açıklanıyor. Peki, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı nedir? Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı nasıl yapılır?

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri!

Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projeleri nelerdir? Yenileme Dönüşüm projelerinde aranan özellikler nedir? Hak sahipliğini kim belirliyor? İşte soruların yanıtının bulunduğu Kentsel yenileme gecekondu dönüşüm projelerine ilişkin rehber...

Dönüşüm projeleri özel hesabı gelirleri nelerdir?

Kentsel dönüşümde evini ve iş yerini yıktıran vatandaşlara dönüşüm projeleri özel hesabından kira ve kredi yardımı yapılıyor. Peki Dönüşüm projeleri özel hesabı gelir kaynağı nedir?

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir?

Kayseri Toki konut projeleri ne durumda? Kayseri Toki evleri ne durumda? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri evlerinin durumu nedir? Kayseri Toki konut projelerinde son durum nedir? Tüm bu soruların cevabı bu haberde...

sodes projeleri nedir Haberi

sodes projeleri nedir

Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Dölek, Ahlatın Van Gölü çevresinin en güzel sahillerine sahip ilçesi olduğunu, kıyı turizmi ve su sporları açısından ilçenin gelişmeye müsait bir konumda bulunduğunu söyledi.

Göl turizmine yönelik olarak hayata geçirilecek projelerle Ahlatın cazibe merkezi haline geleceğini ifade eden Dölek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Akanın desteğiyle, Adilcevaz ilçesine kurulacak olan aqua parkın bir benzerinin, Ahlata yapılacağını belirtti.

Aqua park projesinin ilçenin turizm potansiyeline büyük katkı sağlayacağını anlatan Dölek, şöyle konuştu:

"Van Gölü kenarında yer alan ilçemiz, turizm yönünden büyük potansiyele sahip. Fakat bu potansiyeli hayata geçirmek için, projelere ihtiyacımız vardı. Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak, 2011 yılı Sosyal Destek Programına (SODES) sunduğumuz Ahlat Su Sporları ile Tanışıyor ve Ben de Yüzmek İstiyorum adlı iki projemiz kabul gördü. Bunlara ilave olarak Müsteşar Yardımcısı Ahlatlı hemşehrimiz...