20 / 05 / 2024

soğanlı bulvarı yıkım çalışmaları

soğanlı bulvarı yıkım çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşıma nefes aldıracak en önemli projelerinden biri olan Soğanlı Bulvarı 30 Metrelik İmar Yolunu, Yalova Yolu ile buluşturan son yıkımlara başlandı

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi tüm hızıyla sürüyor!

Osmangazi Belediyesi’nin inşa çalışmalarına hızla devam ettiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyümeye devam ediyor..

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslim zamanı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde mağduriyet yaşanmıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, büyük bir hızla devam ediyor. İlk harcı 13 Ekim 2015’te atılan ve 4 etap halinde gerçekleştirilen projede, 2016 yılı içinde 3 etabın birden temeli atıldı.

soğanlı bulvarı yıkım çalışmaları Haberi

soğanlı bulvarı yıkım çalışmaları

 Başkan Altepe, mevcut 5-6 metre genişliğindeki yolun 30 metre genişliğe ulaşması ile Ankara – İzmir yoluna önemli bir alternatif oluşacağını, Acemler ile Otosansit’in bu yol ile birbirine bağlanacağını söyledi.

Bursa’ya kazandırılacak önemli yatırımların hemen hepsinde uzlaşmacı bir tutumla sonuca ulaşan Büyükşehir Belediyesi, Soğanlı Bulvarı 30 metrelik imar yolunun Yalova Yolu – Acemler arasında kalan bölümünde yer alan 245 parselden 234’ünün sahibiyle uzlaşma sağladı. Güzergah üzerinde evi ve arsası bulunan vatandaşların yüzde 70’i ile anlaşma sağlanırken, yüzde 30’luk bölümünde de kamulaştırmaya gidildi. Çalışmalar kapsamında yeni açılan yolu Yalova yolu ile bağlayacak olan bölümde kalan son binaların yıkımına da başlandı.

37 milyon TL’lik kamulaştırma

Yalova yolu ile yeni açılan imar yolunun kesiştiği noktada kalan 4 katlı binanın yıkım çalışmalarını yerinde izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı...