15 / 05 / 2024

soğanlı meydanı mustafa dündar

soğanlı meydanı mustafa dündar

Osmangazi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Soğanlı Meydanı törenle hizmete açıldı. Mustafa Dündar, Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlanıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli bölgede boşaltılan binaların yıkım çalışmalarının yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdi. Dündar, ''Soğanlı, Bursa'nın en değerlisi olacak'' dedi.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Mustafa Dündar: Bursa Soğanlı'daki dönüşümde halk yanlış bilgilendirildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde CHP’nin halkı yanlış bilgilendirdiğini belirtti.

Bursa Soğanlı cazibe merkezi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, müdahale bölgeleri olarak Soğanlı, Kent Meydanı, Demirkapı, Hisar, Balıklı, Çarşamba bölgelerini tespit ettiklerini dile getirdi.

Soğanlık Meydanı tartışmalarına son nokta kondu!

Son günlerde çeşitli yayın organları tarafından Soğanlık Meydanı ile ilgili asılsız haberler yapılması üzerine Kartal Belediyesi'nden açıklama geldi. İşte o açıklama...

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Soğanlık AND Kartal ödeme planı!

Soğanlık AND Kartal ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede yer alıyor.

Soğanlık AND Kartal Residence satışları!

Soğanlık AND Kartal Residence satışları 25 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Anadolu Gayrimenkul'ün projesi AND Kartal, Soğanlık'ta Efes Pilsen Fabrikası arazisinin yerine yapılacak...

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi!

Soğanlık DKY Kartal Evleri satış ofisi telefonu 0216 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta yer alıyor.

soğanlı meydanı mustafa dündar Haberi

soğanlı meydanı mustafa dündar

Osmangazi’de başlattıkları daha modern ve yaşanabilir şehir inşa etme çalışmaları ile bu güne kadar bir çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Yaşadığımız kente sahip çıkmak lafla değil hizmetle oluyor. Bizlerde 136 mahallemizdeki meseleleri tespit edip mahalle sakinleri ile birlikte projeler geliştirip hayata geçiriyoruz” dedi.


Bursa’nın son derece hızlı büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Dündar, “Özellikle Osmangazi gibi, sıkışık ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu bölgeler, hizmet üretmenin zor olduğu yerlerin başında geliyor. Bizler, tüm zorluklara rağmen kamulaştırmalarla nefes alabilecek yeni yaşam alanları oluşturuyoruz. Meydan, park, yeşil alan ve kültür merkezleri inşa ediyoruz. Soğanlı bölgesi, ciddi yatırım yaptığımız yerlerin başında geliyor. Sıkışık, sosyal yaşama alanı ve meydanların olmadığı bir yer. Soğanlı Meydanı için...