17 / 05 / 2024

Soğanlı yeraltı otoparkı

Soğanlı yeraltı otoparkı

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi'nde bazı parsellerin Zeminaltı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Şubat'ta onayladı...

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Manisa Yarhasanlar Yeraltı Otoparkı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç sahiplerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla Yarhasanlar Yeraltı Otoparkı’nı yeniliyor. Yaklaşık 150 araçlık yeraltı otoparkı yenilenen yüzüyle, kısa süre içerisinde Manisalılara hizmet vermeye başlayacak

Soğanlı'da kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin, yalnızca ilçenin değil Bursa'nın kentsel dönüşümüne öncülük eden vizyon projelerinden biri olan 'Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle atıldı.

DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunan projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu bulunuyor. Peki DKY Kartal Soğanlık ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

İzmir'de metro vagonları için yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Metro vagonlarının depolama ve bakımı için bir yeraltı otoparkı inşasına hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı yapım ihalesine 11 firma teklif verdi. Halkapınar'da kurulacak tesis 115 vagon kapasiteli olacak

İzmir Belediyesi metro vagonları için yeraltı otoparkı kuruyor!

Metro vagonlarının depolama ve bakımı için bir yeraltı otoparkı inşasına hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı yapım ihalesine 11 firma teklif verdi. Halkapınar'da kurulacak tesis 115 vagon kapasiteli olacak.

Soğanlık AND Kartal satılık ev!

Soğanlık AND Kartal satılık ev teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Efes Pilsen'in Kartal fabrika arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli törenle atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı bir törenle atıldı. Projede ilk harç döküldü.

DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri kapsamında 10 bin TL peşinat ödeniyor.

Osmangazi Soğanlı'da kentsel dönüşüm başladı!

Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk harç döküldü.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Yalnızca ilçenin değil, Bursa’nın kentsel dönüşümüne öncülük edecek vizyon projelerinden birisi olan ‘Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde ilk temel atıldı!

Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilk harç döküldü.

Soğanlı yeraltı otoparkı Haberi

Soğanlı yeraltı otoparkı


Bahçelievler İlçesi, Soğanlı Mahallesi, 8226, 8227, 8228, 8229, 8230, 8651, 8652, 8653, 8654, 8655, 8656 ve 8657 parsellerin Zeminaltı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Mayıs 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28028 dosya numaralı imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı. Bahçelievler Soğanlı yeraltı otoparkı imar planı, 16 Haziran 2014 Pazartesi gününe kadar askıda kalacak. Detaylar şöyle; 


Plan notları;


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan zeminaltı katlı otopark alanıdır. 


2- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır.


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu kurumlarının görüşü alınacaktır.


4- 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onanmadan uygulama yapılamaz.


Bahçelievler Soğanlı yeraltı otoparkı 1/5000 ölçekli imar planı için