27 / 04 / 2024

soğuk zincir taşımacılığı

soğuk zincir taşımacılığı

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Thermo King ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı!

Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı.

Kastnak Taşımacılık inşaat sektörüne yöneliyor!

Taşımacılık sektöründe pazar payını artırmayı amaçlayan Kastnak, bunun yanı sıra inşaat sektöründe de yatırım planlıyor. Kastnak firma sahibi Hasan Kendir, geçen yü 5 milyon liralık ciro yaptıklarını belirtti.

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çavuş tarafından 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi Necdet karagül tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Alı Alhusseın tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi' nde kuruldu.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi açıldı!

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi, Barış Toprak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Fındıkzade Sokak'ta açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

soğuk zincir taşımacılığı Haberi

soğuk zincir taşımacılığı

Dünyanın önde gelen soğutucu ünitesi Thermo King, soğuk zincir taşımacılığı yapan firmaların en önemli referanslarının başında gelen ATP sertifikasını Türkiye’de verme yetkisi aldı. Thermo King tarafından verilecek ATP sertifikası, konvansiyonuna üye 49 ülkede geçerli olacak. 


Türkiye pazarında bulunan tüm soğutucu ünite ve kasalar için verilecek olan ATP Sertifikası için kontroller, yıl sonuna kadar Türkiye geneline yayılmış tüm Thermo King Yetkili servislerinde gerçekleşecek. Thermo King yetkili servislerinde yapılacak testler sonucunda bilgiler Prag’da bulunan Ingersoll Rand’a bağlı, bağımsız bir kuruluş olan Avrupa Mühendislik ve Test Merkezi (ETC)’ne iletilecek ve burada hazırlanacak sertifika kullanıcıya teslim...