13 / 05 / 2024

Soğuksu 2.etap kentsel dönüşüm projesinde son durum

Soğuksu 2.etap kentsel dönüşüm projesinde son durum

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Projenin ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm projesinde 2. etap için start verildi! Dev proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. Etap projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler 2. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 2. Bölge 578 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 1. Bölge 353 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Soğuksu 2.etap kentsel dönüşüm projesinde son durum Haberi

Soğuksu 2.etap kentsel dönüşüm projesinde son durum

Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Soğuksu Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Kahveci açıklamasında Toplu konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) ile yürütülen yoğun çabalar sonucunda Soğuksu Mahallesine 700 konutluk 2. etap kentsel dönüşüm projesi ihalesinin 11 Ağustosta 2015 tarihinde yapıldığını ve yüklenici firmanın belirlendiğini açıkladı. 


Önümüzdeki günlerde projenin inşaatlarına başlanacağını belirten Kahveci" 700 konutluk Soğuksu 2. 

Etap Kentsel Dönüşüm Projemizde 700 konutun yanı sıra 700 ve 600 kişilik 2 adet camii ve bir adette alışveriş merkezi de yapılacaktır. 


Bu projelerin bitirilmesi sonucunda Soğuksu Mahallemiz, Karabük'ümüzün en modern mahallelerinden birisi haline gelecek" dedi. Kahveci, önümüzdeki günlerde yine TOKİ öncülüğünde yeni toplu konut projesi çalışmalarının da başlanacağını da ifade etti. 


Zonguldak...