29 / 04 / 2024

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Bahaş Holding’in Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etap satışları başladı. Projede toplam 138 adet konut inşa edilecek.



Kentsel dönüşüm uzmanı olan Bahaş Holding, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile beraber Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etap satışa çıktı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilk etapta daire teslimlerine sayılı günler kala, 2. etapta da satış aşamasına gelindi. Büyüklükleri 135 metrekare ila 270 metrekare olan ikinci etap dairelerin fiyatları  2 milyon 50 bin Türk Lirası ila 6 milyon 425 bin Türk Lirası arasında değişiyor.  

Yaptığı kentsel dönüşüm yatırımlarıyla dikkat çeken Bahaş Holding, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat Ortaklığı ile inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ikinci etap satışlarına başladı.

Hilal Hill 2. Etap 48 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

Yaptığı açıklamada projenin planlandığı biçimde devam ettiğini kaydeden Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, inşaatın aralıksız sürdüğünü dile getirdi. Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada büyük bir depremin beklendiği mega kent İstanbul’da riskli konutları dönüştürmeyi kendilerine görev edindiklerini dile getirerek, kentsel dönüşüm projelerine özel önem verdiklerini kaydetti. Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada Hilal Hill Büyükçekmece projesinin 13 ayrı parselde 80 bin metrekarelik alanda 10 etaptan meydana gelen çok kapsamlı bir proje olduğunu dile getirerek, projenin ilk etabının son derece hızlı ilerlediğini dile getirdi. Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, teslimine çok kısa bir zaman kaldığı ilk etap satışlarının neredeyse tamamlandığını hatta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin tükendiğini dile getirerek, şimdi de ikinci etap için düğmeye bastıklarını söyledi.

Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etapta inşaatın başladığını ve satış ofisinin hazır olduğunu dile getiren Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, bu alanda 70 daireyi dönüştürdüklerini ve 2. etap bittiğinde toplam 138 daire hayata geçirilmiş olacağını kaydetti. Bunun 77 konutluk bölümünün Bahaş Holding, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat Ortaklığı’na ait olduğunu söyleyen Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, projenin bu kısmını 18 ayda teslim etmeyi planladıklarını da kaydetti.


Geri Dön