14 / 05 / 2024

Soho House kulüp

Soho House kulüp

Tepebaşı’ndaki eski Amerikan Konsolosluğu binasında hummalı bir restorasyon faaliyeti var. Soho House için hazırlanan binayı 51+51 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili yapacağı 80 milyon euro’luk yatırımı 10 yılda amorti etmeyi planlıyor...

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Galataport'a 'Gentlemen Club' geliyor!

D.ream adlı şirketle İstanbul'un en popüler adreslerinin sahibi olan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk ile Soho House'un İstanbul'daki şubesine ev sahipliği yapan Serdar Bilgili. Galata'da 'Patronlar Kulübü' açıyor.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Türk Telekom Arena'nın tapu sorunu çözülüyor!

Kulüp başkan yardımcısı Alaçayır: "Türk Telekom Arena üst kullanım hakkının tapuya tescilini bu hafta içinde tamamlamayı ümit ediyoruz" dedi.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Dursun Özbek: Riva'nın Galatasaray'a bir faydası yok!

Kulüp başkanı Özbek, "En önemlisi Riva. Üzerinde sadece ot biten bir arazinin Galatasaray'a faydasının olmadığı düşüncesindeydim" dedi.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

İzmir'e muhteşem stat!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla tanıtımı yapılan Göztepe'nin Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak stadın görselleri kulüp tarafından basınla paylaşıldı.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Soho House kulüp Haberi

Soho House kulüp


Tepebaşı’ndaki eski Amerikan Konsolosluğu binasında hummalı bir restorasyon faaliyeti var. Özel üyelik sistemiyle çalışan Soho House için hazırlanan binayı 51+51 yıllığına kiralayan Serdar Bilgili yapacağı 80 milyon euro’luk yatırımı 10 yılda amorti etmeyi planlıyor



İstanbul eğlence hayatında statüleri etkileyecek, sosyal hayatta kartları yeniden dağıtacak bir kulüp açılıyor. Özellikle moda, sanat, medya ve reklam dünyasında adını duyurmayı başarmış yalnızca seçili kişilerin üye olabildiği, Soho House İstanbul’a geliyor. Tepebaşı’nda eski Amerikan Konsolosluğu olarak hizmet veren Palazzo Corpi binası önümüzdeki yıldan itibaren Soho House konseptiyle otel, restoran ve kulüp olarak hizmet verecek.


Konsolosluk binasını 51+51 yıllığına kiralayan ve restorasyon çalışmalarını başlatan Serdar Bilgili konsolosluğun yanındaki araziye ek bir bina daha yaptırıyor. Toplam 5 bin dönüm üzerine oturacak Soho House, ‘özel üyelik’ sistemiyle çalışacak. Soho...