19 / 05 / 2024

sokak hayvanları için kedi evi

sokak hayvanları için kedi evi

Sokak hayvanlarının korunması amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2’nci Bölge Müdürlüğü 11 kedi evi yaptırdı. 18 kedi kapasiteli villaya yerleşen sokak kedilerinin yiyecek ve su ihtiyaçları da buradan karşılanacak.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Tavuk eti için çok konuşulacak karar! Resmi Gazete’de yayımlandı!

​​​​​​​Resmi Gazete'de yayımlanan kararla beraber tavuk eti ihracatı için yeni kurallar getirildi. Ticaret Bakanlığı, kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatlarını “ihracı kayda bağlı mallar listesine” ilave etti.

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Seferihisar’daki kaçak bina için yıkım ihalesi!

İzmir Seferihisar Bengiler Mahallesi 6274 sokak numara 17'de işletme ruhsatı verilen kaçak bina yıkım kararı verildi. 2 yıl gecikmeli olarak bina için yıkım ihalesi yapılacak...

Antalya'da sokak kedileri için tripleks villa kiralandı!

Antalya'da yaşayan hayvansever Yeşim Çağlayan, yaralı ve hasta sokak kedilerine bakmak ve tedavi ettirmek için Kepez İlçesi'nde tripleks villa kiraladı.

Ümraniye'de zemin altı otopark projesi için acele kamulaştırma!

Ümraniye'de "Gaffarefendi Sokak Zemin Altı Otopark Projesi” kapsamında bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı alındı..

Ersin Gören hayvanlar için lüks sitedeki evini satıp kiraya çıktı!

Edirneli hayvansever Ersin Gören, ilgilendiği sokak hayvanlarını için lüks sitedeki evini satıp bahçeli bir eve taşındı.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Kayseri Palas'ta yaşlılar için inşa edilen sokak açıldı!

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

Ordu Büyükşehir'den sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan “Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Pet Otel Projesi” hazırlanıyor. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla hazırlanan projeyle sokak hayvanları Büyükşehir’in koruması altına alınacak.

Malatya Doğal Yaşam Alanı 2017 sonunda tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında sokak hayvanları için projelendirdiği Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

sokak hayvanları için kedi evi Haberi

sokak hayvanları için kedi evi

Kedi evlerinden birinin gönderildiği Mudanya Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü tripleks villa şeklindeki barınağı insanların yoğun olarak bulunduğu Güzelyalı sahil şeridine monte etti.


18 kedi kapasiteli villaya yerleşen sokak kedilerinin yiyecek ve su ihtiyaçları da buradan karşılanacak. Güzelyalı sahiline konulan kedi evinden hayvansever ev kadını Rüya Parsak sorumlu olacak ve kedilerin ihtiyaçlarını...