02 / 05 / 2024

söke 33 gayrimenkul satışı

söke 33 gayrimenkul satışı

Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan MeclisToplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

Turhal Belediyesi'nden 13.8 milyon TL'ye satılık 33 gayrimenkul!

Turhal Belediyesi, Müftü Mahallesi'ndeki 33 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afg Vısıon Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Agyad     Ghoury tarafından kuruldu.

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

ÖİB 8 ildeki 33 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 ildeki 33 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor..

Söke'deki Rum Köyü Doğanbey için yıkım kararı!

SİT alanıyken 2015’te imara açılan Aydın Söke’deki Rum Köyü Doğanbey’de, “Trene benziyor” diye yeni yapılan bir evi şikâyet eden köylüler kendi evlerinin imara aykırı olduklarını öğrendiler. 

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

söke 33 gayrimenkul satışı Haberi

söke 33 gayrimenkul satışı

Söke Belediyesi'nin Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda 13 gündem maddesi görüşülerek oy birliğiyle karara bağlanırken belediyeye ait 33 adet taşınmazın satışı için encümene yetki verildi. 




Söke Belediyesi 'nin Ağustos Ayı olağan meclis toplantısında, imar plan tadilatları konularının yanı sıra Söke genelinde binaların çatılarında bulunan çanak anten, güneş enerjisi ekipmanları, su depoları ve bacaların bakımsızlık nedeniyle tehlike arzettiği konusu da görüşülerek önlem alınması gerektiğine dikkat çekildi. 




"İSTASYON GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KURULACAK' 

Toplantının 12. Gündem maddesindeyse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Geııel Müdürlüğü'nün yazısına istinaden hava kalitesi izleme istasyonu kurulumu için Adııan Kahveci Caddesi'ııde İşkur Şubesi'nin önünde bulunan park halindeki alanın tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Konuya ilişkin meclis üyelerini bilgilendiren Söke + Belediye Başkam Süleyman Toyran, "ilgili...