06 / 05 / 2024

söke arıtma tesisleri

söke arıtma tesisleri

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri ( ASKİ ), Söke 'de bulunan arıtma tesisini bakımdan geçirmeye başladı. Söke'de bulunan arıtma tesisinin Laboratuar kısmı yenilendi.

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Fethiye Arıtma Tesisi Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırımı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED topkantısı 29 Eylül Perşembe günü yapılacak.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

söke arıtma tesisleri Haberi

söke arıtma tesisleri

İlk etapta atık suyu oksijen ile arıtan aeratör makinelerinin yenilendiği ve tesiste boya-badana işlerine başlandığı gözlenirken, kimyager bulundurulmaya başlanan arıtma tesisinde en kısa zamanda çamur havuzunda da gerekli temizliklere başlanacak. 


Arıtma tesisine ilerleyen süreç dahilinde 22 aeratör makinesinin konulacağını belirten Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, "Çevre izin başvuruları yapıldı. Yasal prosedürleri yerine getireceğiz. Laboratuvar kısmını komple yeniledik. Şimdilik günlük işlem hacmi olarak 30 bin metreküp su arıtılarak Büyük Menderes'e salınım gerçekleşiyor" diye konuştu. 


Aydın Denge...