06 / 05 / 2024

Söke imar durumu 2015 2015 Söke projeleri

Söke imar durumu 2015 2015 Söke projeleri

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke ile ilgili projelerin 2015 yılı itibariyle hız kazanacağını belirtti. Özlem Çerçioğlu, otogar projesi ile ilgili çalışmaların hız kazandığını söyledi.

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Söke'deki imar sorunu meclise taşındı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, imar düzenlemesi için mecliste birbirine girdi.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Söke Belediye Meclisi'nin Aralık toplantısında imar konuşuldu!

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.

Söke OSB'de imar planı değişikliği!

Söke Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 1 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 1 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

Aydın Söke kent merkezinde eski yapılar çoğunlukta!

Aydın Denge Gazetesi'nin yazarlarından Hüseyin Işık bugünkü yazısına Söke'deki 1/5000'lik imar planı sorununu kaleme aldı. İşte Hüseyin Işık'ın o yazısı...

Aydın Söke'deki imar tartışmasına Turgay Avcı'da katıldı!

MHP Aydın Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Belediye Meclisi'nin 1 /5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedilmesini değerlendirdi.

Söke 1/5000'lik imar planının reddedilmesi ilçenin önünü kapadı!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, hazırladıkları 1/5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclis'inde reddedilmesiyle ilçenin önünün kapandığını öne sürdü.

Yavuzlar Mylife Söke teslim tarihi!

Yavuzlar Mylife Söke projesinde ev fiyatları 130 bin liradan başlıyor. Mylife Residence Söke projesinde 284 adet daire bulunuyor...

Söke Mylife Residence fiyatları!

Söke Mylife Residence fiyatları 130 bin TL'den başlayarak değişiyor. Söke Mylife Residence projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Söke'deki Rum mahallesi turizme açılıyor!

Söke'deki eski adıyla Patrias İyoakimis olarak bilinen, 1770'li yıllardan itibaren varlıklı Rum ailelerin yaşadığı eski Rum mahallesi olan Kemalpaşa Mahallesi'nde, Söke Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlatıldı.

Söke imar durumu 2015 2015 Söke projeleri Haberi

Söke imar durumu 2015 2015 Söke projeleri

Büyükşehir Belediyesi olarak Söke'de hayata geçirecekleri en önemli projelerden birinin yeni otogar olduğunu belirten Özlem Çerçioğlu, otogar projesi ile ilgili çalışmaların hız kazandığını söyledi. 


Çerçioğlu; "Söke'ye yeni bir otogar kazandırmak için Sayın Başkanımız Süleyman Toyran ile görüşmeler halindeyiz. Projemiz şekillendi. 


En son geçen hafta içinde bu konu hakkında bir araya geldik. Söke halkı en iyi hizmeti alacak, zaten bunun için görevimizin başındayız. 


Söke Belediyesi ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında konu büyükşehir belediyemize geldi. Meclisimiz İmar komisyonuna havale etti. İmar Daire Başkanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. 


Büyükşehir imar komisyonu Söke'ye gelerek yerinde incelemelerde bulundu. Konu tekrar büyükşehir meclisimize gelecek, Şokemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Söke ile ilgili önemli projelerden birinin de Söke Çayı ıslahı ve çevre düzenlemesi projesi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çay...