02 / 05 / 2024

Söke organize sanayi bölgesi imar planı değişikliği

Söke organize sanayi bölgesi imar planı değişikliği

Söke Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 1 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 1 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

2020'nin ikinci yarısında 840 sanayi parseli yatırımcılara tahsis edildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, 2020'nin ikinci yarısında OSB'de yatırımcılara  840 yeni sanayi parselinin tahsis edildiğini söyledi.

Türkiye'deki organize sanayi bölgesi sayısı 320'ye ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada ülkedeki organize sanayi bölgesi sayısının 320'ye ulaştığını söyledi.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

Cihanbeyli Organize Sanayi Bölgesi'nin proje ve tahsis işi tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Cihanbeyli'nin yıllardır hayali olan Organize Sanayi Bölgesi’nin proje ve tahsis işi bitti. En kısa sürede sonuç alacağız" dedi...

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisleri başladı!

Konya Organize Sanayi Bölgesinin 5. kısım genişleme alanında arsa tahsisleri yapılmaya başlandı. 

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne imar planı!

Zafer Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Söke organize sanayi bölgesi imar planı değişikliği Haberi

Söke organize sanayi bölgesi imar planı değişikliği


Söke Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 1 Kasım 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 1 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.




İmar planı için