17 / 07 / 2024

söke toprak etüdü

söke toprak etüdü

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Kocabaş, Birleşmiş Milletler kararı ile uluslararası toprak yılı ilan edilmesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

TOKİ 9 ilde etüd raporu hazırlatılması ihalesi 3 Mayıs'ta!

TOKİ, Manisa ve İzmir'de imar planına esas zemin etüt raporu ve Tunceli, Siirt, Niğde, Karaman, Çankırı, Samsun ve Elazığ İllerinde zemin etüd raporları ihalesi 3 Mayıs'ta.

Tekirdağ Etüd Proje Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2017 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Etüd Proje Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Söke'de imar planı çalışmasına açıklık getirildi!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan Ocak ayı toplantısında kendini iyi anlatamadığını ifade ederek, basın toplantısı düzenledi.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

söke toprak etüdü Haberi

söke toprak etüdü

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Kocabaş, Birleşmiş Milletler kararı ile uluslararası toprak yılı ilan edilmesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Kocabaş, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler Dünya Aile Çiftçiliği yılı ilan ederek, Aile çiftçiliğinin önemine dikkat çekmişti. Dünyada olduğu gibi Ülkemiz topraklarının durumu iç açıcı değil. Türkiye’deki toplam sulu tarım alanlarının yaklaşık 4.2 milyon hektar alanda aşırı sulamadan ötürü tuzlanma oluşuyor. Toprakta diğer bir sorunda erozyon. Her yıl 5.6 milyon hektar toprağımız erozyondan etkileniyor. Topraklarımızın en önemli sorunundan biride tarımsal arazilerin amaç dışı kullanımı ve verimli tarım toprakların yerleşim alanlarına açılması. Yine sanayi tesislerinin verimli topraklar üzerine kurulmasına izin verilmesinin büyük toprak kayıplarına neden olduğunu belirtmek isterim. Uzun yıllar boyunca milyonlarca dekar birinci ve ikinci sınıf arazi...