18 / 05 / 2024

solair ev ısıtma

solair ev ısıtma

Form Şirketler Grubu içinde yer alan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş’nin çevre dostu ürünü SOLAIR güneşle sıcak hava paneli, doğal enerji kaynağı güneş ile binalarınızı ısıta bilme imkanı sunuyor.

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Erensan TR MIX ile ısıtma sistemleri geleceğin teknolojisiyle tanıştı!

Basınçlı Kap ve Kazan Sektörü’nün ülkemizdeki öncü markalarından olan Erensan, düşük NOx emisyon değerlerine sahip, çevre dostu TR MIX (Premix Brülörlü Paslanmaz Çelik Yer Tipi Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı) ile ısıtma sistemlerinde teknoloji dönemini başlatıyor.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Öğrencilerin kiralık ev sınavı başladı!

Üniversiteye yerleşen öğrencilerin şimdi de kiralık ev sınavı başladı. Kiralarda, öğrencilerin talebi sebebiyle geçen yıla göre artış var. İşte il il fiyatlar...

Merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku!

Merkezi kalorifer sistemlerinde evlerin büyüklüğüne, arsa payına göre ısınma parası ödenir. İşte merkezi ısıtma sistemli binalarda ısı pay ölçer hukuku...

İspanyol gazeteciden Cengiz Ünder'e ev sözü!

Ünlü İspanyol gazeteci Tomas Roncero, Real Madrid maçı öncesi oynadığı son 3 karşılaşmada Roma'da geceye damga vuran isim Cengiz Ünder'e ev alacağını söyledi.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin kiralık ev sıkıntısı çözülecek!

Univa ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından üniversite öğrencilerinin konaklamasına yönelik beklentilerini ortaya çıkaran bir araştırma yayınlandı. Araştırmaya göre öğrencilerin yüzde 70'i kiralık ev sıkıntısı yaşıyor.

solair ev ısıtma Haberi

solair ev ısıtma


Sahip olduğu çevreci ve mimari açıdan estetik ürünleriyle aydınlatmadan, havalandırmaya bir çok konuda çözümler sunan Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş, SOLAIR güneşle sıcak hava paneliyle şimdi de ısınma masraflarınızı düşürerek bütçenize katkıda bulunuyor ve yaşam alanlarınızı doğayla daha uyumlu, sağlıklı mekanlara dönüştürüyor.


SOLAIR nasıl çalışır?


Solair güneşle sıcak hava paneli, kapalı mekanlardaki havayı alıp içindeki kanallardan geçirirken, üzerine vuran güneş sayesinde havayı ısıtır ve bu ısınan havayı tekrar ısıtma amaçlı olarak odaya verir. Bunu yaparken çalışan küçük fan enerjisi de güneşten fotovoltaik panel aracılığıyla elde edilir.

SOLAIR sıcak hava paneli’nin sağladığı faydalar;


• Hiçbir elektrik veya fosil yakıt bağlantısı yoktur.

• Hava çevrimini sağlayan fanlar, güneş pili ile çalışır.

• Termostat kontrolü bulunur.

• Güneş ışınlarını emen yüzey sayesinde bedava ısıtma sağlar...