29 / 04 / 2024

Solaklı Belediyesi bina yıkım

Solaklı Belediyesi bina yıkım

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan atıl durumda bulunan eski Solaklı Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine taziye evi, muhtarlık binası, çocuk parkı ve yeşil alan yapılacak..

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, 220 milyon TL'lik bina ve 60 milyon TL'lik arsa satacak!

Üsküdar Belediyesi, ek bütçe teklifi hazırladı ve belediye meclisine sundu. Ek bütçenin, 220 milyon liralık bina ve 60 milyon liralık arsa satışlarından karşılanacağı açıklandı...

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Sultanbeyli Belediyesi'nden hasarlı bina açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), deprem çalıştayında Sultanbeyli'de 45 binanın hasarlı olduğunu dile getirmişti. İlçe genelinde toplam 33 bin bina olduğunu söyleyen Sultanbeyli Belediyesi, konuyla ilgili yazılı açıklama da yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi'ne bina tahsis etti!

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi olarak hizmet veren bina 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis edildi..

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi için yeni bina istemi!

Folkart'ın İzmir'deki Basmane Çukuru Projesi'nde ÇED süreci başladı. Büyükşehir Belediyesi, kendi için ayrı bina yapılmasını istedi. Projede hizmet binası için yer açılıyor.

Körfez Belediyesi, Devlet Hastanesi’ne ek bina yapacak!

Körfez Belediyesi, kentte sağlık hizmeti veren Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ek bina yapacak.

Melikgazi Belediyesi'nden il sağlık müdürlüğüne bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak eğitim, emniyet, din ve spor hizmetlerine olduğu gibi il sağlık müdürlüğümüzün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Solaklı Belediyesi bina yıkım Haberi

Solaklı Belediyesi bina yıkım

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan atıl durumda bulunan eski Solaklı Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine taziye evi, muhtarlık binası, çocuk parkı ve yeşil alan yapılıp o bölgede oturan vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.


Mevcut binanın eski ve kullanılamayacak durumda olması nedeniyle geniş bir alanı işgal ettiğini söyleyen Çelikcan ’Burada bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak vatandaşların kullanabileceği yeni alanlar oluşturuyoruz. Mevcut durumu itibariyle metruk bir şekilde orada bulunuyordu. Vatandaşlarımız buradan hiç bir şekilde faydalanamıyordu. Geceleri ise buralar boş, sessiz ve karanlık olduğu için her türlü tehlikeye açık bir alandı" şeklinde konuştu.


Vatandaşların istek ve taleplerine her zaman önem verdiklerini belirten Çelikcan şunları kaydetti:

"Buralardan vatandaşlarımızın daha iyi faydalanması amacıyla vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda taziyelerini daha düzenli ortamlarda kabul etmeleri için taziye evi,...