28 / 04 / 2024

Solemar Adabükü satılık villa

Solemar Adabükü satılık villa

Bodrum Solemar Adabükü villa fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları!

Villa tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değiştiği projede toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Solemar Adabükü Bodrum villa fiyatları 185 bin Euro' dan başlıyor.

Solemar Adabükü satılık villa!

Solemar Adabükü satılık villa fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade imkanı sunan proje Heba İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor.

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Adabükü Solemar Bodrum ev fiyatları!

Adabükü Solemar Bodrum ev fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü projesinde 30 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

10 soruda Solemar Adabükü projesi!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat projesi Solemar Adabükü 35 bin metrekare alanda inşa ediliyor. İşte 10 soruda Solemar Adabükü projesi detayları...

Solemar Adabükü Milas fiyatları!

Solemar Adabükü Milas fiyatları haberimizde yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Solemar Adabükü satış ofisi telefon!

Solemar Adabükü satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dairelerin yer aldığı Solemar Adabükü Bodrum'da yer alıyor.

Solemar Adabükü Sitesi'nde hemen teslim daireler!

Seba İnşaat'ın inşa ettiği Solemar Adabükü Sitesi'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projenin arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlendi.

Solemar Adabükü Muğla fiyatları!

Solemar Adabükü Muğla fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tiplerinin bulunduğu projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Solemar Adabükü daire satış fiyatları!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat işbirliği imzası taşıyan Solemar Adabükü projesi 35 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 185 bin Euro ile 530 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor.

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları!

Bodrum Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Euro'dan başlıyor. Solemar Adabükü'nde 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Bodrum Solemar Adabükü vaziyet planı!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tipleri bulunuyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

Adabükü Solemar Evleri fiyat listesi!

Adabükü Solemar Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. 134 konuttan oluşan Adabükü Solemar Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Solemar Adabükü Bodrum ödeme koşulları!

Solemar Adabükü Bodrum ödeme koşulları kapsamında 30 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Hemen teslim edilen Solemar Adabükü projesinde fiyatlar 185 bin Euro'dan başlıyor...

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Solemar Adabükü satılık villa Haberi

Solemar Adabükü satılık villa

Konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Solemar Adabükü 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede toplam 134 adet villa yer alıyor.


Bodrum Solemar Adabükü villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 30 peşinatta, kalan kısım 36 ay vadelendiriliyor.


Villaların alanları minimum 103 metrekare, maksimum ise 213 metrekare olarak dizayn edilen Solemar Adabükü Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor. 


Bodrum Solemar Adabükü'nde mini market, deniz kenarı, iskele, kafeterya, hobi odaları, bar, havuz ve cafeler gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Bodrum Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor. Teslimleri hemen yapılan proje Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Adabükü'nde yer alıyor. 


Solemar Adabükü adres: 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros...