19 / 05 / 2024

Som Grp kimin

Som Grp kimin

Som Grp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Acıtan tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Som Yapı tarafından haya geçirilen SOM Ticaret Merkezi 2'de yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle ön talep başladı. Peki SOM Ticaret Merkezi 2 nerede? SOM Ticaret Merkezi 2 fiyatları ne kadar? İşte SOM Ticaret Merkezi 2 ile ilgili ayrıntılar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Somtaş İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Somtaş İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Som İnvestment Enerji İnşaat tarafından kuruldu.

Altın kanatlanıp uçtu! Yürekleri hoplatacak tahmin geldi! Uzmanlar tarih vererek aynı rakamı gösterdi!

Altın fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Gram Altın, Çeyrek Altın, Yarım Altın, Som Altın ve Ons Altın Fiyatları Yükseliyor. Yatırımcılarının yakından takip ettiği altın için bomba tahmin uzmanlar tek bir rakam üzerinde uzlaştı. Devamını oku...

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Som Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Som Group İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün tarafından kuruldu.

Efem Bir Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efem Bir Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Uğur Som tarafından kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Som Grp kimin Haberi

Som Grp kimin

Som Grp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Acıtan tarafından kuruldu.

Som Grp Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:

YAPI İNŞAAT -Yurt içinde ve yurt dışında meskenler, yol yapımı, okul eğitim merkezi, cami, hastane, öğrenci yurdu, otel, motel, fabrika ve idare binaları gibi yalılar bentler, surlar, köprüler, su kanalları yapmak ve bu işlerde kullanılacak eşya, malzeme, alet ve edevatın alım ve satımı ile ithal ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında yukarıda sayılan konularla ilgili ihalelere girmek ve taahhüt işleri yapmak. Her çeşit arsa, arazi, bina gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiraya vermek. -Çimento, demir, toprak, kum, taş, kireç, alçı, alyant, mozaik taşı, her türlü tuğla, kiremit, çimentodan boru ve levha...