05 / 05 / 2024

Soma Adilköy asfalt

Soma Adilköy asfalt

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Adilköy Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Raşit Yıldıran, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun. Mahallemiz tarihi boyunca hiç asfalt görmemişti, Büyükşehir Belediyesi yaptı” dedi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Malatya'daki asfalt şantiye arsası büyükşehire devredildi!

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından kullanılan yaklaşık 210 bin metrakarelik asfalt şantiye arsası Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayat Grup Atık Yönetimi Asfalt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017 tarihinde Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Ordu Büyükşehir'den 304 kilometre asfalt!

Cumhuriyet tarihinde yerel yönetimlerde tek seferde yapılan ve Türkiye’nin en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” aralıksız devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulamaları!

GAP ve KOP bölgelerinde, örnek imar uygulamaları projesi kapsamında Gölbaşı ilçesine bağlı Akçaya köyü, Asfalt Mahallesi ve Yarbaşı köyünü kapsayan 112 hektarlık alanda parselasyon yapılacak.

Soma Adilköy asfalt Haberi

Soma Adilköy asfalt


Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma ilçesi Adilköy Mahallesi’nde asfalt çalışması yaptı. Mahallenin 3 kilometrelik yolda çalışma yapan ekipler, tarihi boyunca toprak yol ile ulaşımını sağlayan mahalleliyi asfaltla buluşturdu. Çalışmaları Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da yerinde inceledi.

‘Soma Merkez’e Rahatlıkla Ulaşabilecekler’

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimizde asfalt görmemiş mahallelere ulaşıyoruz. Bu kapsamda Soma’nın Adilköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar toprak yoldan köye ulaşımını sağlıyordu. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerimiz tarafından mahalleyi asfalt yola kavuşturduk. Mahallenin özellikle kışın merkeze ulaşımı toprak yol olmasından dolayı çok zorlaşıyordu. Yapılan çalışmayla birlikte mahalle Soma’nın merkezine rahatlıkla ulaşabilecek....