05 / 05 / 2024

Soma altyapı sistemleri

Soma altyapı sistemleri

Soma'da atık kömürlerin yol açtığı hava kirliliğinin önlenmesi amacıyla kaymakamlık öncülüğünde kurulan komisyon, maden ocaklarının işleme tesislerinden atık dökümü yapılan 15 dönümlük sahanın toprakla kapatılmasına karar verdi.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Agis Global Altyapı İnşaat Ve İş Geliştirme Sistemleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Levent Günay tarafından kuruldu.

Soma Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

Akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yakın dönemde akıllı ulaşım sistemleri uygulama koridoru oluşturacaklarını açıkladı...

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Makro Ant Altyapı Sistemleri Limited Şirketi Nadir Gedik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Altyapı Sistemleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Sayıcı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Soma'ya altyapı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Soma ziyaretinde muhtarlarla buluşarak, Soma yatırımlarını anlattı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Soma altyapı sistemleri Haberi

Soma altyapı sistemleri

Soma'da, kömür madeni atıklarının havayla temas ederek yanması sonucu oluşan hava kirliliğinin önlenmesi için geçmiş yıllarda maden ocaklarının işleme tesislerinden atık dökümü yapılan 15 dönümlük sahanın toprakla kapatılmasına karar verildi. 


Soma'da kömür atıklarının yol açtığı hava kirliliğinin önlenmesi için kaymakamlık öncülüğünde Soma Belediyesi, Soma Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (SEAŞ), Ege Linyitleri İşletmesi (ELİ) ve Soma Kamyoncular Kooperatifi'nin de katılımıyla kurulan komisyon, geçmiş yıllarda üretim yapan maden şirketlerince kullanılan kömür atığı dökümü amacıyla kullanılan sahada inceleme yaptı. 


Soma Kaymakamı Bahattin Atçı başkanlığındaki komisyon, incelemelerinin ardından geçmiş yıllarda kömür işleme tesislerinden çıkan atıkların dökümünün yapıldığı ve kömür parçacıklarının havayla temas ederek sürekli yanması sonucu kirliliğe neden olan sahanın üzerinin toprakla kapatılmasına karar verdi. 


Atçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu bölgede geçmiş yıllarda iki maden...