30 / 04 / 2024

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.



Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alaş tarafından kuruldu.

Bga Altyapı Ve Sulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
ALTYAPI SİSTEMLERİ -Konut ve her nevi endüstriyel binaların alt yapı ve üst yapılarında kullanılmak üzere demir/çelikten ve plastikten yapılan boru, hortum ve ek malzemelerini toptan ticaretini yapmak. -Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını, imalatını yapmak. -Konut ve her nevi endüstriyel binaların alt yapı ve üst yapılarının kurulum işlerini yapmak. -Tarımsal alanlarda sulama sistemleri kurmak. Bu alanda kullanılan her türlü alt yapı ve üst yapı malzemesini alım satımı ile imalatını yapmak. İNŞAAT -Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat islerini anahtar teslimi taahhüt etmek. GIDA -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. -İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teskil eden her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus ve konsantresi yapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.
 


Geri Dön