03 / 05 / 2024

soma Anadolubank

soma Anadolubank

Anadolubank Soma'da hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek. KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre Anadolubank, Soma maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşların tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarını silme kararı aldı.

TOKİ Soma'ya 301 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), maden faciası sonucu 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa’nın Soma ilçesinde 301 konut inşa edecek. İhale 14 Ocak'ta gerçekleşecek.

Soma'da 91 hektar alana OSB kurulacak!

Tek geçim kaynağı madencilik olan Soma'nın kaderi OSB ile değişiyor. Bakan Işık, "91 hektarlık araziye kurulacak bölgeye şimdiden 13 yatırımcı başvurdu" dedi..

Soma Devlet Hastanesi inşaatı yarım kaldı!

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Soma ilçesinde vatandaşların ihtiyacı olan ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında aylardır hiçbir faaliyet bulunmadığından, inşaatın yarım kaldığını bildirdi

Orhaneli,Tunçbilek ve Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ön yeterlilik ve son teklif verme tarihleri, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri için 8 Aralık saat 17.00, Soma B Termik Santrali için ise 19 Aralık saat 17.00 olarak belirlendi.

Soma B Termik Santrali ihalelerinin süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santrali ihalelerinin son teklif verme sürelerini uzattı. Termik Santralleri için en geç 24 Kasım olarak açıklandı.

Soma'da ağaçları kesen firmaya 511 bin lira ceza!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Soma'da kurulması planlanan termik santral alanında kesilen zeytin ağaçlarıyla ilgili olarak firmaya toplamda 511 bin liranın üzerinde ceza kesildiğini belirtti

Soma, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santrali özelleştirme süresi uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Soma B Termik Santralinin özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Soma Eynez ocağı kapatılacak mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki maden faciasının yaşandığı Eynez ocağına ilişkin, "Eynez ocağının artık çalışılamaz hale geldiğine inanıyorum. Eynez ocağını aynı şekilde Atabacası'nı da kapatalım" dedi

Soma'da Çocuk Gelişim Merkezi açıldı!

Somalı miniklerin facianın ardından yaşadıkları travmayı atlatmalarına yardımcı olmak için faaliyetlerine başlayan Soma GAP - Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi, PepsiCo Türkiye çalışanlarının bağışlarıyla kuruldu...

Soma termik santralinin durdurma kararı sızdırıldı mı?

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Soma'da kesilen zeytin ağaçlarıyla ilgili olarak Danıştay'ın yürütmeyi durdurma kararının iki gün önceden şirkete sızdırıldığını öne sürdü. Özel, konunun takipçisi olacağını söyledi

Soma Maden Anıtı inşaatında ilerleme kaydedilmedi!

Soma faciasında can veren 301 madenci için madenci anıtı proje çalışması Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından Soma Belediyesi’yle yürütülen ortak çalışma kapsamında bu yılın haziran ayında başladı.

Soma faciasında 8 kişiye 301 kez müebbet istemi!

Soma Cumhuriyet Başsavcılığı 'nca hazırlanan fezlekede, tutuklu 8 şüphelinin 301 kez "olası kastla adam öldürme", 161 kez de "neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama" suçundan cezalandırılmaları istendi

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı!

Soma'daki maden kazası ile ilgili hazırlanan fezleke yayınlandı. Soma'yla ilgili fezlekede, tutuklu 8 şüphelinin, ne pahasına olursa olsun madeni işlettikleri gerekçesiyle 301 kez ''olası kastla adam öldürme" suçundan cezalandırılması istendi.

soma Anadolubank Haberi

soma Anadolubank

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre Anadolubank, Soma maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşların tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarını silme kararı aldı. 


Anadolubank Genel Müdürü Gökhan Günay konuyla ilgili “Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Ülke olarak yaşadığımız bu üzücü olay karşısında biz de Anadolubank olarak hayatını kaybedenlerin ailelerin yanına olmak için tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarını silme kararı aldık” açıklamasında bulundu.


Kredi...