15 / 05 / 2024

soma arıtma tesisi projesi

soma arıtma tesisi projesi

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Soma'nın en önemli yatırımlarından birisi olan Soma Atık Su Arıtma Tesisi Projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Başaran İlçeye çağdaş ve teknolojik altyapıya sahip bir tesis kazandırılacağını belirtti

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 80‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Atıksu Arıtma Tesisi ile Bakırçay’ın temizlenmesi yolunda devam eden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde son durum!

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Soma’daki evsel atıklar çevreye zararlı unsur olmaktan çıkacak.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye’de 15 atık su arıtma tesisi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Soma Arıtma Tesisi için çalışmalar sürüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma'da Türkiye'de 15 proje arasında yer alarak AB hibe fonları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanacak olan Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirecek.

Soma'ya modern arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Soma'nın en önemli yatırımlarından birisi olan Soma Atık Su Arıtma Tesisi Projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Başaran İlçeye çağdaş ve teknolojik altyapıya sahip bir tesis kazandırılacağını belirtti

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

soma arıtma tesisi projesi Haberi

soma arıtma tesisi projesi


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Soma’ya kazandırılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi proje sahasında teknik incelemelerde bulundu. İlçeye çağdaş ve teknolojik altyapıya sahip bir tesis kazandırılacağını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanarak, bu önemli tesisi Soma’ya kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.


MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Soma ilçesinin en önemli yatırımlarından birisi olan Soma Atık Su Arıtma Tesisi Projesi için düzenlenen toplantıya katıldı. Düzenlenen toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ın yanı sıra, MASKİ Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, Büyükşehir Belediyesi Soma Koordinatörü Salih Oğuz Belgül, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Dairesi Başkanlığı Kıdemli Uzman Alper Algün, Proje Sözleşme Yöneticisi İnşaat Mühendisi Ayhan...