02 / 05 / 2024

Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi

Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutları ile Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Harman tarafından kuruldu.

Manisa'da 5 bin 731 riskli bina var! 

Manisa'da 22 Ocak'tan bugüne yaşanan depremlerde Saruhanlı, Soma, Aksihar ve Kırkağaç ilçelerinde toplam 275 ağır hasarlı, 596 az hasarlı konut tespit edildi... 

Beyarmudu İmar Planı onaylandı!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Beyarmudu İmar Planı’nın dün birleşik kurulu oluşturan Şehir Planlama Dairesi, Gazimağusa Kaymakamlığı ve Beyarmudu Belediyesi’nin oybirliği ile onaylandığını duyurdu.

Hatay Kırıkhan’da metruk binalar yıkılıyor!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde metruk ve çökme tehlikesi olan harabe binalar Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından alınan kararla yıkılıyor.

Ergün Mimarlık'tan Oltu Müzesi projesi!

Oltu Kaymakamlığı ve Ergün Mimarlık, 1919 – 1920 yıllarında var olan Oltu Şura Hükümeti’ne ait eserlerin sergileneceği Oltu Müzesi için bir araya geldi.

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Ordu Ulubey'de maddi durumu olmayan aileler ev sahibi oldu!

Ordu Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediyesi tarafından maddi durumu olmayan bir aile ev sahibi oldu. Kirazlık Mahallesi'nde yaşayan Duriye Eren yeni evine kavuştu.

Ordu'da ihtiyaç sahibi aileye ev hediyesi!

Ordu'da maddi imkanı olmayan Eren ailesi'ne Ulubey Kaymakamlığı ve Ulubey Belediye Başkanı Türkcan'ın girişimleriyle yeni bir ev yaptırıldı.

Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi Haberi

Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi

Başkan Ergene yolun tamamlandığında hem ışıklandırma hem de sağlı sollu yapılacak kaldırımlar ve bisiklet yollarıyla vatandaşların spor yapma imkanı bulacağı bir yer olacağını vurguladı.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Yardımcısı Ali Tulup ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Ergene, "Turgutalp mahallemizde maden şehitlerimize yapılan konutlarla beraber TOKİ evleri sanki yeni bir şehir oluşumu gibi bir yoğunluk getirecek. Mevcut yollarda bu yoğunluğa cevap veremeyecek. Daha inşaat aşamasındayken TOKİ evlerindeki vatandaşlarımızın talepleri üzerine yeni bir yol bağlantısı yapma kararı aldık. Kozanlı içersinde orman içersinden geçen mevcut bir yol alanı tespit ettik. Bu kullanılan yolun genişletilerek şartlarının iyileştirilmesi için de bir çalışma başlattık. Bu çalışmada Kaymakam Ahmet Altıntaş ve Orman işletmedeki arkadaşlarımızla birlikte bir keşif yaptık ve yolun genişletilecebileceği...