05 / 05 / 2024

soma kilit parke

soma kilit parke

Soma’da bir yandan Bölgesel Isıtma Sistemi’ni yaygınlaştırılabilmek amacıyla hızla alt yapı çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da çalışmaların ardından bozulan yolları bakımdan geçiriyor.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

MASKİ'nin 13.5 milyon TL'lik fabrika inşaatı yarılandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen beton boru ve kilit parke taş üretimi fabrikasında imalatları yarılandı..

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Manisa Beğenler'de sıra üstyapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli'nin 17 ilçesi yeni yollarına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, tüm ilçelere beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Manisa Evciler'in üst yapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Evciler Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Manisa Ahmetli yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Hacıköseli ve Bahçecik Mahallelerinin yollarını kilit parke taşı döşeyerek yeniledi. Hacıköseli Mahallesine 25 bin metrekare, Bahçecik Mahallesine ise 17 bin metrekare kilit parke taşı döşendi.

Kocasinan Belediyesi'nden 90 kilometrelik yol!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, 2016 yılında kırsal mahallelerde toplam 90 kilometre stabilize yol ve 12 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Turgutlu'daki çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Çıkrıkçı Mahallesi düğün salonu çevresine kilit parke taşı döşedi. Mahalle sakini Kerim Kaya da yapılan hizmetler için pankart yaptırarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

soma kilit parke Haberi

soma kilit parke


Soma’da hızla Bölgesel Isıtma Sistemi alt yapı çalışmalarını gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların ardından bozulan yolları da elden geçiriyor. Vatandaşların kış aylarında zorluk yaşamaması amacıyla bir yandan kilit parke taşı döşemesi yapan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan bozulan yolları stabilize ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış ve Soma Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım da yapılan çalışmaları inceledi. 

Soma’da 150 Bin Metre Kare Kilit Parke

Soma’da yatırımların devam ettiğini belirten Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış,” Bölgesel Isıtma Sistemi çalışmaları sırasında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamasını amaçlıyoruz. Kış aylarında sokakların çamur halde olmaması için özveriyle çalışıyoruz. Bu anlamda bir yandan bozulan yolları stabilize ediyoruz. Bir yandan da kilit parke taşı döşeyerek çalışmalarımızı tamamlıyoruz.  Bu anlamda Soma’da Bölgesel...