05 / 05 / 2024

Soma termik santraline kimler teklif verdi

Soma termik santraline kimler teklif verdi

Soma Elektrik Üretim ve Ticarete ait Soma B termik santrali özelleştirilme İha leşine dört şirket başvurdu. Ön yeterlilik ve teklif için başvuran şirketler Alsim Alarko, Kalyon inşaat, Konya Şeker ve Bereket Enerji olarak sıralandı.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali imar planı askıda!

Ankara Çayırhan-B termik santraline ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Haliç-Karadeniz Sahra Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!

Haliç kıyısında bulunan Silahtarağa termik santraline kömür taşımak için kurulan "Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı"nın yeniden hayata geçiyor.

Soma'da üçüncü termik santral inşaatı hızla sürüyor!

Soma'da Kolin İnşaat'ın 1 milyar dolarlık yatırımla yapacağı 510 megavat gücündeki üçüncü termik santral inşaatında büyük aşama kaydedildi.

Soma'da 8 bin konut termik santralle ısınacak!

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma'daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.

Soma'nın Konutları termik santralle ısınacak!

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma’daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.

Manisa Soma'da Kolin Termik Santrali halk toplantısı 26 Haziran'da!

HİDRO-GEN Enerji İthalat İhracat Dağıtım ve Ticaret A.Ş tarafından Manisa'da Kolin Termik Santali için 26 Haziran saat 14:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kolin'den Soma'ya termik santral!

Manisa'nın Soma İlçesi Yırca Mahallesi'nde termik santral yapmak için 6 bin 666 zeytin ağacını kesen, tartışmalar sonrasında Danıştay'ın iptal kararıyla, başka bir bölgede termik santral yapacağını duyuran Kolin firması, bunun için ilk adımı attı...

Kolin İnşaat termik santral için yeni yer buldu!

Manisa'nın Soma İlçesi Yırca Mahallesi'nde termik santral yapmak için 6 bin 666 zeytin ağacını kesen, tartışmalar sonrasında Danıştay'ın iptal kararıyla, başka bir bölgede termik santral yapacağını duyuran Kolin firması, bunun için ilk adımı attı.

Soma termik santralin yeri belli oldu!

Soma ilçesinde yapılacak termik santral yatırımı için Yırca Mahallesi'nden vazgeçildiği, Türkpiyale ve Kayrakaltı mahalleleri civarında yeni bir alan belirlendiği bildirildi.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Yırca Termik Santrali ne olacak?

Manisa Soma Yırca köyünde Kolin İnşaat'ın termik santral yapması için zeytinlikler Bakanlar Kurulu kararıyla kamulaştırılmıştı. Kolin İnşaat, köylülerin mahkemeye yaptığı itirazın sonucunu beklemeden 6 bin 666 zeytin ağacını bir günde kesmişti.

Konya Şeker, Soma B Termik Santrali ihalesini kazandı!

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralları'nın,özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi veren Konya Seker Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye satışını resmen onayladı.

ÖYK, Orhaneli Tunçbilek ve Soma termik santralleri ihalesini onayladı!

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri’nin de içinde bulunduğu özelleştirme paketi ile Soma –B termik santrali ve taşınmazlarının yer aldığı ihaleyi onayladı.

Soma termik santraline kimler teklif verdi Haberi

Soma termik santraline kimler teklif verdi


Soma Elektrik Üretim ve Ticarete ait Soma B termik santrali özelleştirilme İha leşine dört şirket başvurdu. Ön yeterlilik ve teklif için başvuran şirketler Alsim Alarko, Kalyon inşaat, Konya Şeker ve Bereket Enerji olarak...