23 / 07 / 2024

Soma Yüzevler Camii ışıklandırma çalışmaları

Soma Yüzevler Camii ışıklandırma çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da bulunan Yüzevler Camii’ni de ışıklandırdı. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Yüzevler Camii, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Hacı Mahmut Camii yıkılmanın eşiğinde!

1716 yılında inşa edildiği tahmin edilen Konak'taki tarihi Hacı Mahmut Camii, ilgisizlik yüzünden yıkılmanın eşiğine geldi

Manisa Çeşnigir Camii çevresindeki yapılar yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Çeşnigir Camii’nin etrafında yer alan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Manisa'daki 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 700 yıllık Ulu Camii restore edilecek. Caminin restorasyonu için hazırlanan proje Koruma Kurulu Kararı ile onaylandı.

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Diyarbakır ve Mardin'de camilerin onarımı için 9 milyon lira harcanacak!

Diyarbakır ve Mardin'de ibadet mekanları onarılıyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, Terör örgütü PKK’nın yakıp yıktığı camii ve kiliseler için 9 milyon lira bütçe ayırdı.

Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamam!

Yapımı süren Çamlıca Camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Caminin aydınlatması için 3 boyutlu özel ışık sistemiyle projelendirildi.

Soma Yüzevler Camii ışıklandırma çalışmaları Haberi

Soma Yüzevler Camii ışıklandırma çalışmaları

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, tarihi camilerin ışıklandırılması kapsamında, Soma’da bulunan Yüzevler Camii’ni de ışıklandırdı. Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri farklı bir görüntü kazanan Yüzevler Camii, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.


Soma’da bulunan tarihi Yüzevler Camii’nin ışıklandırma çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle camii cemaati ve bölge halkı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, çalışmaların ilçe genelinde de yapılması temennisinde bulundu. Manisa merkezde başlattıkları camii aydınlatma çalışmalarını il bütününe yaydıklarının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hiçbir ayrım yapmadan gelen taleplerin değerlendirildiğini söyledi. Bu çalışmaların Mübarek Ramazan ayı içerisinde de devam edeceğinin altını çizen Başkan Ergün, “İlçelerimiz dâhil, ilçelerimizin en ücra mahallelerine kadar talep gelmesi halinde bu çalışmalarımızı yapabiliriz. Amacımız tarihi camilerimizin gün yüzüne çıkarılmasını sağlamak”...